Emine Ün'ün eski eşi Tolga Karakaş'ın baldızıyla aşk yaşadığı iddia edildi!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün 2021 yılında boşandığı eski eşi Tolga Karakaş'ın oyuncunun kız kardeşi Mine Ün ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin manşetlerini sallayan iddianın ardından gözler Emine Ün'e çevrildi. Mine Ün'ün Tolga Karakaş'ın evine yerleştiği de iddialar arasında yer aldı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Emine Ün’ün 2021 yılında boşandığı eski eşi Tolga Karakaş’ın oyuncunun kız kardeşi Mine Ün ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin manşetlerini sallayan iddianın ardından gözler Emine Ün’e çevrildi. Mine Ün’ün Tolga Karakaş’ın evine yerleştiği de iddialar arasında yer aldı. Magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer alan ihanet iddiası gündemdeki yerini koruyor. Ünlü oyuncu Emine Ün’ün eski eşi ve kız kardeşi tarafından ihanete uğradığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Çok konuşulan ihanet iddiasının ardından ilk açıklama Emine Ün’ün avukatından yanıt geldi. İşte detaylar…

İhanet İddiası

Ünlü youncu Emine Ün’ün 2012 yılında nikah masasına oturduğu ve 2021 yılında boşandığı eski eşi Tolga Karakaş’ın güzel oyuncuyu kız kardeşi Mine Ün ile aldattığı iddia edildi. Magazin manşetlerine bomba gibi düşen ihanet iddiasının ardından gözler merakla Emine Ün’ün yapacağı açıklamaya çevrildi. Öte yandan Mine Ün’ün Tolga Karakaş’ın evine yerleştiği de iddialar arasında yer aldı. 

İhanet İddiaları Hakkında İlk Açıklama

Magazin manşetlerini sallayan ihanet iddialarına Emine Ün’ün avukatından yanıt geldi. Yapılan açıklamada, ‘Emine Ün ve eski eşi Tolga Mustafa Karakaş, herhangi bir üçüncü şahsın dahili olmaksızın, saygı ve hoşgörü çerçevesinde anlaşarak evliliklerini sonlandırmışlardır. Müvekkil ailevi birtakım sebeplerle bir süredir iletişim içinde olmadığı kardeşi Mine Ün'ün özel hayatıyla ilgili bilgi sahibi olmadığı gibi, hiçbir ihtilaf içinde olmadığı eski eşi Tolga Mustafa Karakaş'ın özel hayatı hakkında da herhangi bir bilgiye sahip değildir. Söz konusu haberler müvekkil bakımından son derece üzücü ve yaralayıcı iken bu haberlerin müvekkilin gündeme gelme çabası olarak lanse edilmesi müvekkilin üzüntüsünü daha da arttırmıştır.’ denildi.