Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında? Emir Sarıgül evli mi? Emir Sarıgül kimin oğlu?

TAKİP ET

Sosyal medyada gündemin ilk sıralarında yer alan Emir Sarıgül'ün hayatı merak konusu oldu. Sosyal medyanın en üst sıralarında adı yer alan Emir Sarıgül ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Emir Sarıgül'ün özel hayatını merak edenler araştırmalarını sürdürüyor. Sarıgül'ün yaşı, memleketi, mesleği ve çok daha fazlası merakla araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Sosyal medyada gündemin ilk sıralarında yer alan Emir Sarıgül’ün hayatı merak konusu oldu. Sosyal medyanın en üst sıralarında adı yer alan Emir Sarıgül ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Emir Sarıgül’ün özel hayatını merak edenler araştırmalarını sürdürüyor. Sarıgül’ün yaşı, memleketi, mesleği ve çok daha fazlası merakla araştırılıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen Emir Sarıgül ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Emir Sarıgül ile ilgili tüm detaylar arama motorlarının en çok araştırılan konusu halinde. Peki, Emir Sarıgül kimdir, kaç yaşında? Emir Sarıgül evli mi, bekar mı? Emir Sarıgül kimin oğlu? Emir Sarıgül nereli? Emir Sarıgül ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Emir Sarıgül Kimdir?

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Abdurrahman Emir Sarıgül, 1981 yılında İstanbul2da dünyaya geldi. Mustafa Sarıgül’ün ilk eşi Gülsüm Hülya Köksaloğlu’ndan olan Emir Sarıgül, henüz 3-4 yaşlarındayken kanser hastası olan annesini toprağa verdi. İlkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Sarıgül, Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü tamamladı ve master eğitimi almak için İngiltere’ye gitti. Londra’da American Intercontinantal University’de yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye geri döndü ve iş hayatına atıldı. Özellikle inşaat sektöründe adından söz ettiren Emir Sarıgül, inşaat sektöründeki faaliyetlerine devam ediyor. 

Emir Sarıgül Evli Mi?

Siyasetin tanınan simalarından Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınbaş’ın kızı Fatoş Altınbaş ile olan evliliğini 2019 yılında noktaladı. Emir Sarıgül ve Fatoş Altınbaş çiftinin bu evlilikten 2 kızı vardır.