Emre Karayel baba oldu! 'Can' bebek doğuştan Fenerli oldu

TAKİP ET

Bir yıl önce mimar Gizem Demirci ile dünya evin giren oyuncu Emre Karayel babalık heyecanı yaşıyor. Çift, bebeklerine 'Can' adını verirken ,'Can ' bebek doğuştan Fenerli olduğunu gösterdi.

Reklam
Reklam

Ünlü Oyuncu Emre Karayel  8 yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile bir süre önce nikâh masasına oturmuştu. Bu güzel birlikteliklerini bir bebek ile arttıran mutlu çift heyecanla bekledikleri bebeklerini kucağına aldı.

DOĞUŞTAN FENERLİ
Sezaryen ile dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken 3,5 kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda doğan bebeğe ünlü çift ‘Can’ adını verdiler. Oğlunun doğumuna giren Emre Karayel, sosyal medyadan güzel haberi vererek fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu, “Oğlumuz Can sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni gelirken , koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Karayel, oğluna doğar doğmaz sarı-lacivert tulum giydirdi.

BİRLİKTE BİR ÖMRE BAŞLADIK
Geçen yıllarda nikah masasına oturan çift  pandemi sebebiyle aile üyeleri ve dostlarının katılımıyla sade bir nikah töreni yapmıştı. Törende oldukça duygulu olan Karayel “Hepiniz biliyorsunuz, uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu. Şimdi birlikte bir ömre başladık. Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Koronavirüs sebebiyeti ile aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız.”

 

Emre Karayel Gizem Demirci