Emre Mor Fenerbahçe'de! Emre Mor bonservis bedeli

TAKİP ET

Son günlerde transfer iddialarıyla sık sık gündeme gelen genç futbolcu Emre Mor'un yeni adresi belli oldu. Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı her maçta sık sık adından söz ettiren başarılı futbolcunun yeni adresi Fenerbahçe olacak.

Reklam
Reklam

Son günlerde transfer iddialarıyla sık sık gündeme gelen genç futbolcu Emre Mor’un yeni adresi belli oldu. Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı her maçta sık sık adından söz ettiren başarılı futbolcunun yeni adresi Fenerbahçe olacak. Emre Mor transferi için Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük arasında anlaşmaya varıldığı haberi spor manşetlerindeki yerini aldı. İki tarafın transferler ilgili son detayları görüşmesinin ardından resmi imzaların atılacağı bilgisine ulaşıldı. Emre Mor transferiyle ilgili son dakika gelişmesi sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Yeni Adresi Fenerbahçe

Gösterdiği başarılı performansla büyük bir çıkış yakalayan ve Milli takıma kadar yükselen Emre Mor, bir dönem yaşadığı düşüş sebebiyle spor manşetlerinde sık sık yer almıştı. Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği başarılı performansla yeniden adından söz ettirmeyi başaran futbolcu son günlerde Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Emre Mor’un yeni adresi Fenerbahçe oldu.

Anlaşma Sağlandı

Celta Vigo’dan ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük’e imza atan Emre Mor, Karagümrük formasıyla çıktığı maçlarda gösterdiği başarılı performans ile adından sık sık bahsettirmişti. Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı habere göre, Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe, Emre Mor transferi için 2 milyon Euro + sonraki satıştan pay karşılığında anlaşmaya vardı.

İmzalar Atılacak

Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe arasında Emre Mor transferi için anlaşma sağlandığı haberi spor manşetlerindeki yerini aldı. Karagümrük’ün bugün Fenerbahçe ile kulüpte bir araya geleceği ve son detayları görüşeceği öğrenildi. Transferle ilgili son detayların ele alınacağı görüşmenin ardından imzalar atılacak. Emre Mor, geçtiğimiz sezon Karagümrük formasıyla çıktığı 29 maçta 6 gol, 4 asist ile oynadı.