Emre Mor hazırlık maçında sakatlandı

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı genç futbolcu Emre Mor, dün akşam sarı lacivertli takımın Fehervar ile oynadığı hazırlık maçında 63. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna girdi. Emre Mor, 73. dakikada maruz kaldığı faulün ardından sakatlanarak 76. dakikada yerini Muhammed Gümüşkaya'ya bırakmak zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Avusturya'da kampı olan sarı-lacivertli takım ikinci hazırlık maçını Macaristan ekibi Mol Fehervar ile oynadı. Karşılaşma sırasında yeni transfer Emre mor'un sakatlanması Fenerbahçe için şok etkisi yarattı.
 

Önce Bright Osayi-Samuel sonra Emre Mor

Fenerbahçe maçın henüz 31. dakikasında Bright Osayi-Samuel sakatlanarak kenara geldi. Maçın ikinci yarısında ise Fatih Karagümrük’ten transfer edilen genç futbolcu Emre Mor’dan kötü haber geldi. Karşılaşmada 63'üncü dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna dahil olan Emre mor performansı ile dikkat çekerken 73. dakikada maruz kaldığı faul sonrası Oyuna devam edemedi. Bir süre yerde kalan Emre mor daha sonra kendisini denemek için Oyuna devam etti ancak 76. dakikada sahayı terk etmek zorunda kaldı.
 

Sağlık durumu için açıklama yapılacak

Hazırlık maçında sakatlanan Emre Mor’un sağlık durumu taraftarlar tarafından da merak ediliyor. Yapılacak olan kontrollerin ardından Fenerbahçe'nin milli kanat oyuncusu için açıklama yapması bekleniyor.