Emre Mor için savaş başladı! Beşiktaş'ta devreye girdi

TAKİP ET

Emre Mor için Süper Lig takımları arasında resmen savaş başladı. Sadece Türkiye'den değil aynı zamanda Avrupa'da anda birçok takım genç futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Karagümrük'te iyi bir performans gösteren Emre Mor Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin radarına girmişti. Emre Mor için şimdi de Beşiktaş devreye girdi.

Reklam
Reklam

Genç futbolcu Emre Mor kiralık olarak gittiği Karagümrük'te kırmızı-siyahlı ekibin opsiyonu hakkını kullanması sonucunda bonservisini vererek kalmıştı. Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 5 gol ve 3 asistle sezonu tamamlayan Emre Mor şimdi büyük takımların radarında. Önce Trabzonspor ve Fenerbahçe Şimdi de Beşiktaş Emre Mor için devreye girdi. Karagümrük’teki performansı ile adeta geri dönüş yaşayan genç futbolcu için Avrupa kulüpleri de harekete geçmiş durumda.

Avrupa kulüpleri de istiyor

Emre Mor, Karagümrük'te özellikle Volkan Demirel'in takımın başına geçmesi ile beraber eski günlerine geri dönmüştü. Geçtiğimiz sezonu oldukça başarılı tamamlayan genç futbolcuya Türkiye ve Avrupa’dan çok sayıda Talip var. Önce Fiorentino ve Lazio Emre mor için resmi teklif yaparken Şimdi de kızın Yıldız devreye girdi. Fakat Karagümrük Bu kulüplerden Gelen teklifleri kabul etmedi. Emre mor için şu anda Trabzonspor ve Fenerbahçe'den de teklif gideceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ta Emre Mor’u istiyor

Süper Lig'deki dev kulüpleri peşinden koşturan Emre mor için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de devreye girdi. İddiaya göre Beşiktaş başkanı, Karagümrük başkanı Süleyman hurmayı arayarak Emre Mor’un durumunu sordu. Ayrıca Emre Mor’u resmen başkandan isteyen Ahmet Nur Çebi, bir takımla anlaşıp anlaşmadıklarını da öğrenmeye çalıştı.

Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Emre Mor transferi için Karagümrük Salih Uçan ve para teklifinde bulunduğu öğrenildi. Karagümrük başkanı hurma ise bu teklif üzerine düşünmek için süre istedi. İddiaya göre Cuma günü iki kulüp Emre Mor konusunda yeniden bir araya gelecek.