Emre Mor'un son hali Taner Tolga Tarlacı'ya benzetildi! Sosyal medya dalga geçti

TAKİP ET

Fatih Karagümrük ten Fenerbahçe'ye transfer olan Emre mor, Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafını verdi. Ancak Emre Mor'un Fenerbahçe forması ile çekilen Bu fotoğrafı bir dönem Survivor yarışması ile adını duyuran Taner Tolga Tarlacı ya benzetildi. Emre mor son hali ile sosyal medya kullanıcılarının diline düşerken Taner Tolga Tarlacı kimdir sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük transfer ettiği Emre Mor bugün Fenerbahçe forması ile ilk görüntüsünü verdi. Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te başarılı bir süreç geçiren genç futbolcu sarı-lacivertli kulübün radarına girmişti. Transfer için çeşitli girişimlerde bulunan Fenerbahçe nihayet muradına erdi. Sarı-lacivertli takımdan dün gece yarısı yapılan Açıklama ile birlikte Emre Mor’un transferi duyuruldu.
 

Emre Mor Taner Tolga Tarlacı’ya benzetildi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor’un sarı-lacivertli forma ile ilk fotoğrafı ise sosyal medyaya düştü. Emre Mor’un soyunma odasında çekilen fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Çünkü Yıldız futbolcunun son hali bir dönem Survivor yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı’ya benzetildi. Sosyal medya kullanıcılarının dalga geçtiği konu sonrasında Taner Tolga Tarlacı ismi de trend topic listesinde ilk sıralara kadar yükseldi.
 

Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Survivor'ın eski yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı Almanya'nın Hamburg kentinde 2 Eylül 1984 tarihinde dünyaya geldi. Almanya'da Eğitim alan Tarlacı, daha sonra ailesinin Mersin'e Kıbrıs'a yerleşmesi ile birlikte bir nevi Üniversitesi'nde halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde okudu. Girne Üniversitesi'nin düzenlediği erkek güzellik yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı bu yarışmada 3. oldu.

Taner Tolga Tarlacı ilk olarak 2010 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programa katıldı ancak İlk turda elendi. Daha sonrasında ise Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasına katıldı ve buradaki hareketleri ile dikkatleri üzerine topladı. Kısa sürede sosyal medya fenomeni haline gelen Taner Tolga Tarlacı Acun Ilıcalı ile bir dizi anlaşmazlık yaşadı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Taner Tolga Tarlacı ya dava açtı. Taner Tolga Tarlacı aynı zamanda sosyal medya hesabından Arda Turan ve Can Yaman gibi isimleri de kafes dövüşüne davet ederek dikkat çekmişti.