Emre Mor'un yeni adresi belli oldu! Süper Lig'in devine gidiyor

TAKİP ET

Fenerbahçe peş peşe bombaları patlatmaya devam ediyor. Son dakika transfer haberine göre Fenerbahçe Karagümrük'te forma giyen memuru kadrosuna kattı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Dünyaca ünlü yıldızlar Lincoln Henrique ve Armindo Bruma'yı renklerine bağlayan sarı lacivertli takım şimdi de yeni bombasını patlattı. Bir süredir Emre Mor’un transferi için uğraşan Fenerbahçe nihayet muradına erdi. Volkan Demirel'in gelmesi ile birlikte eski formuna yeniden kavuşan Emre mor Fenerbahçe ile anlaştı.

Son dakika transfer haberi… Fenerbahçe transferde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Jorge Jesus’un takımın başına geçmesiyle birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe,  Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleri ile büyük sükse yaratmış ardından da Abdülkerim Bardakcı için takımı ile anlaşmaya vardığını duyurmuştu. Fenerbahçe’de diğer bir hedef ise şu sıralar Karagümrük’te forma giyen Emre Mor oldu. Sarı Lacivertli takım Emre Mor için tüm şartları zorlarken Teknik direktör Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçı öncesinde bu transferi de bitirmek istiyor.
 

Emre mor Fenerbahçe'ye gidiyor

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük’ün Volkan Demirel'in geçmesi ile birlikte performansını yeniden yakalayan Emre mor için Süper Lig devleri devreye girdi. Fenerbahçe Trabzonspor ve Beşiktaş Emre Mor’u kadrosuna katmak istiyor. Ancak Emre Mor’un Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu iddia ediliyor.
 

Takas ve para karşılığında verilecek

Sarı-lacivertli yönetim uzun süreden beri Karagümrük idarecileri ile görüşmelerine devam ederken son görüşmenin Dün yapıldığı ve anlaşmanın sağlandığı öne sürüldü. 24 yaşındaki futbolcunun alacağı ücreti henüz netlik kazanmazken Fenerbahçe'nin bir futbolcuyu da takas olarak vereceği konuşuluyor.

Karagümrük’ün kiralık olarak Celta Vigo’dan aldığı ve Daha sonrasında da bonservisini aldığı Emre mor, Geçtiğimiz sezon Volkan Demirel'in de gelmesi ile birlikte eski performansını yeniden yakaladı. geçen sezon 26 Lig maçında forma giyen futbolcu 5 gol ve 3 asist ile oynarken Türkiye Kupası'nda forma giydiği 3 karşılaşmada ise 1 gol 1 asistle oynadı.