En anlamlı, resimli ve ayetli Cuma mesajları

TAKİP ET

Haftanın hayırlı günü olarak bilinen Cuma günü gelmeden cumalaşmalar başlar. Cuma günleri Müslüman alemi için büyük önem taşırken vatandaşların birbirine gönderdiği güzel mesajlar ise araştırılmaya başladı. Sosyal medyada paylaşabileceğiniz en güzel Cuma mesajları haberimizde.

Reklam
Reklam

Mübarek cuma günlerinde vatandaşlar sevdiklerine ve büyüklerine anlamlı mesaj göndermektedir. Dualar ve güzel dileklerin fazlasıyla yaşandığı cuma günleri birbirimize gönderebileceğimiz anlamlı ve hikmetli mesajlar şöyledir;

Güzel cuma mesajları

"Göklerdeki ve yerdeki her şey, mülkün sahibi, mukaddes, mutlak güç sahibi, hüküm ve hikmet sahibi olan Allah'ı tespih eder." (Cuma Suresi 1. Ayet)

"Allah'ın âyetlerini inkar eden topluluğun hali ne kötüdür! Allah, zalimler topluluğunu hidayete erdirmez." (Cuma Suresi 5. Ayet)

"Sizin kendisinden kaçıp durduğunuz ölüm var ya, o mutlaka size ulaşacaktır. Sonra gaybı da, görünen âlemi de bilen Allah'a döndürüleceksiniz de, o size yapmakta olduklarınızı haber verecektir." (Cuma Suresi 8. Ayet)

"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır." (Cuma Suresi 9. Ayet)

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı cumalar dilerim.

"Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl." Amin! Hayırlı cumalar.

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

"Ey Allah'ım! Bizi, bize nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme." Yüreğinizdekilerin duaya dökülüp kabul olduğu bir gün olsun...Cumamız mübarek olsun."

"Kalp muhtaçtır bu Özel Günlere, Yaradan'dan hediyedir Müminlere, Rabbim Kavuştursun nice güzel günlere, Kur-an 'ın Nuruyla nurlanmak Sırattan geçip Efendimizin Sancağı Altında toplanmak dileğiyle Dostlarım Cumamızın feyiz ve bereketi üzerinize olsun inşallah. Hayırlı Cumalar"

"İnsan neyi seviyorsa kıymeti o kadardır. İnsan deyin peşindeyse değeri o kadardır...Kişi sevdiğinden kıymet alır... #HayırlıCumalar"

"Bu mübarek Cuma günü hürmetine dilediğiniz her şey hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşsün inşallah..."

cuma mesajı resimli cuma mesajı Anlamlı cuma mesajı