En Hamarat Benim Hanım neden yok? En Hamarat Benim Hanım diskalifiye mi oldu, neden ayrıldı?

TAKİP ET

FOX ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim adlı yarışma programı Kadir Ezildi'nin sunumuyla hafta içi her gün evlerinize konuk oluyor. Her hafta farklı yarışmacıların yer aldığı programda hem temizlik hem de el lezzeti konuşuyor. Bu hafta En Hamarat Benim yarışmacıları yine çok iddialı ve kendine güvenen kişilerden oluşurken programında diskalifiye şoku yaşandı. 

Reklam
Reklam

FOX ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim adlı yarışma programı Kadir Ezildi’nin sunumuyla hafta içi her gün evlerinize konuk oluyor. Her hafta farklı yarışmacıların yer aldığı programda hem temizlik hem de el lezzeti konuşuyor. Bu hafta En Hamarat Benim yarışmacıları yine çok iddialı ve kendine güvenen kişilerden oluşurken programında diskalifiye şoku yaşandı.  Programın dün ekrana gelen yeni bölümünde haftanın iddialı isimlerinden biri olan ve yaptığı yorumlarla çok konuşulan yarışmacısı Hanım, rakibine verdiği puanla herkesi şaşırttı. Başta sunucu Kadir Ezildi olmak üzere diğer tüm yarışmacıların şaşkına döndüğü puanın ardından diskalifiye geldi. Peki, En Hamarat Benim Hanım neden yok? En Hamarat Benim Hanım neden ayrıldı? En Hamarat Benim hanım diskalifiye mi oldu? İşte tüm merak edilenler…

Diskalifiye Şoku

En Hamarat Benim’in 15 Haziran 2022 Çarşamba (dün) günü ekrana gelen yeni bölümünde Feride Hanım yarıştı. Haftanın üçüncü günü yarışmacısı olan Feride Hanımın puanlamasına geçildiğinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Feride Hanıma 1 puan veren Hanım abla kendi gününde rakibinin de kendisine aynı puanı verdiğini söyledi ve herkesi şaşkına çevirdi. En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları arasında yer alan Hanım’ın yeterli düzeyde bilgi sahibi olmadığı ve puanlamada haksızlık yaptığı iddia edildi. 



Puanları Çok Eleştirilmişti

En Hamarat Benim’in 13-17 Haziran 2022 tarihleri arasında mücadele eden yarışmacıları arasında yer alan Hanım, haftanın ilk gününden bu yana verdiği puanlar ve yaptığı eleştirilerden dolayı tepki toplamıştı. Rakiplerine haksız puan verdiği iddia edilen Hanım ablanın son olarak Feride Hanıma 1 puan vermesi bardağı taşıran son nokta oldu. Yarışmacının rakibine karşı kısasa kısas yaptığı ve rakibi kendisine 1 puan verdiği için böyle bir puan verdiği ortaya çıkınca sunucu Kadir Ezildi olaya müdahale ederek Hanım ablanın yarışmadan diskalifiye olduğunu açıkladı.