En Hamarat Benim ilk gün yarışmacısı Yıldız kimdir?

TAKİP ET

En Hamarat Benim programı Fox TV'de yayınlanıyor. Hafta içi her gün seyirciyle buluşan programın sunuculuğunu Kadir Ezildi yapmaktadır. Programda bu haftanın ilk yarışmacısı Yıldız oldu. Seyirciler Yıldız'ın kim olduğunu araştırıyor. En Hamarat Benim ilk gün yarışmacısı Yıldız kimdir? Bu haberimizde En Hamarat Benim programının yarışmacısı Yıldız hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte merak edilenler...

Reklam
Reklam

Yıldız Hanım bugün Kadir Ezildi'nin sunduğu  "En Hamarat Benim " programında yarışıyor. En Hamarat Benim yarışmasının  ilk gün katılımcısı Yıldız Hanım, teknolojik alet kullanmayı sevdiğini belirterek, “Yarışmayı bırakmak istiyorum” dedi. En Hamarat Benim yarışmasında ilk gün yarışmacısı Yıldız hanım kimdir?

En Hamarat Benim yarışmacısı  Yıldız Hanım 

Yıldız Hanım, “Mutfak robotu benim ikinci asistanım” diyerek teknik aletlere olan ilgisini dile getirdi. Yıldız Hanım'ın yemeği fırında yandı. Öte yandan Kadir Ezildi, "Bahtımdan daha kara " diye yanıtladı Yıldız, ayrılmak istediğini söyledi. Yıldız Hanım gidecek mi? Bugün yayınlanan bölümde bu sorunun cevabı belli olacak.

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim En Hamarat Benim Yıldız kimdir?