En Hamarat Benim neden yok? 27 Haziran 2022 Pazartesi En Hamarat Benim neden yok, yayından mı kaldırıldı?

TAKİP ET

FOX TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı En Hamarat Benim, 27 Haziran 2022 Pazartesi gününün en çok araştırılan konusu oldu. Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana gelen ve herkesi ekran başına toplayan temizlik ve yemek yarışmasının bugün neden yayın akışında yer almadığı meraklıları tarafından araştırılıyor. En Hamarat Benim'i bugün FOX TV yayın akışında göremeyen izleyiciler yoğun bir araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

FOX TV’nin sevilen gündüz kuşağı programı En Hamarat Benim, 27 Haziran 2022 Pazartesi gününün en çok araştırılan konusu oldu. Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen ve herkesi ekran başına toplayan temizlik ve yemek yarışmasının bugün neden yayın akışında yer almadığı meraklıları tarafından araştırılıyor. En Hamarat Benim’i bugün FOX TV yayın akışında göremeyen izleyiciler yoğun bir araştırmaya başladı. Sevilen programın yeni bölümünün yayın akışında olmaması izleyiciyi meraklandırdı. Hafta içi her gün ekrana gelen programın bugün yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. Peki, FOX TV En Hamarat Benim neden yok? En Hamarat Benim bitti mi? 27 Haziran 2022 En Hamarat Benim yayından mı kaldırıldı? En Hamarat Benim final mi yaptı? İşte tüm merak edilenler…

En Hamarat Benim Neden Yok?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim, FOX TV ekranlarının fenomen yarışma programı olmayı başardı. Hafta içi her gün yayınlanan ve her bölümü ile izlenme rekorları kıran En Hamarat Benim’in 27 Haziran 2022 Pazartesi gününe ait yeni bölümünün yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. Programın yakın takipçileri ‘En Hamarat Benim neden yok?’, ‘En Hamarat Benim bitti mi, final mi yaptı?’, ‘En Hamarat Benim yayından mı kaldırıldı*’ gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Sezon Finali Bölümü Yayınlandı

FOX’un sevilen gündüz kuşağı programı En Hamarat Benim final yapmadı. Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen yarışma, 24 Haziran 2022 Cuma günü sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Ekrana kısa bir ara veren sevilen program yeni sezonda yine yepyeni bölümleriyle evlerinize konuk olmaya devam edecek.