En Hamarat Benim Rukiye neden yok? En Hamarat Benim Rukiye neden ayrıldı?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasında final bölümü gelmeden bir ayrılık yaşandı. Birbirinden hamarat yarışmacıların mücadele ettiği yarışmada Rukiye bugün ekrana çıkmadı. Peki, En Hamarat Benim Rukiye neden yok? En Hamarat benim Rukiye yarışmadan ayrıldı mı? En Hamarat benim Rukiye diskalifiye mi oldu?

Reklam
Reklam

FOX TV'de Kadir Ezildi’nin sunumu ile hafta içi her gün yayınlanan En Hamarat Benim haftanın finali bölümü ile bugün ekranlara geliyor. Ancak finali öncesinde yarışmada hiç kimsenin beklemediği bir olay gerçekleşti. En Hamarat Benim yarışmacısı Rukiye final bölümünde yer almadı. Yarışmayı ilgi ile takip eden izleyiciler ise bu durumun sebebini merak etmeye ve arama motorunda da araştırmaya başladı. Peki, En Hamarat Benim Rukiye neden yok? En Hamarat benim ülkeye diskalifiye mi oldu?

En Hamarat Benim Rukiye yarışmadan ayrıldı mı?

Hafta içi her gün Fox TV ekranlarında yayınlanan en Hamarat Benim de bu hafta da birbirinden iddialı 5 yarışmacı haftanın birincisi olmak ve büyük ödülü kazanmak için mücadele ediyor. En Hamarat Benim de sevilen isimlerden olan Rukiye final gelmeden veda etmek zorunda kaldı. yeni bölüm fragmanında bir video gönderen Rukiye bebeğinin çok yüksek ateşli olduğunu bu nedenle de beyninde enfeksiyon oluşma riski bulunduğunu belirterek yarışmadan affını istedi. Yani En Hamarat Benim yarışmacısı Rukiye haftanın finali bölümünde yarışmada yer almayacak.

En Hamarat Benim Ruikye kimdir, kaç yaşında?

Fox TV ekranlarında yayınlanan en Hamarat Benim yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından olan Rukiye Kepkan aslen Siirtlidir. Ev hanımı olan Rukiye Hanım bir çocuk annesidir.