En iyi 10 saç kremi önerisi : Saçlarınıza hacim kazandıracak ve güçlendirecek en iyi saç kremi önerileri

TAKİP ET

Çoğunlukla herkesin aşina olduğu ya da kullandığı saç kremleri, daha canlı ve bakımlı saçlara sahip olmak için kullanılmaktadır. Günümüzde pek çok marka ve farklı çeşitleriyle karşımıza çıkan saç kremleri doğru kullanılmağı zaman esas amacı saçları beslemesinin dışında tam tersi etki yaparak dökülmesine de neden olabilir. Bu yüzden sizler için saçlarınıza hacim kazandıracak ve güçlendirecek en iyi 10 saç kremini derledik.

Reklam
Reklam

Saç kremi nasıl kullanılır? 

Öncelikle saç tipinize uygun olan bir saç kremi tercih etmelisiniz. Saç tipinize uygun olan saç kremini aldıktan sonra ilk olarak saçlarınızı şampuanlamalı ve iyice durulamalısınız. Saçlarınızı duruladıktan sonra hafifçe sıkarak fazla sudan kurtulmalısınız.

Avcunuza (tercihen ceviz büyüklüğünde) saçlarınızın uzunluğuna göre saç kremi sıkmalı ve kremi saçlarınızın uçlarınıza uygulamalısınız. Saç kreminizi, saç diplerinize ve derinize uygulamaktan kaçınmalısınız.
Kremi isterseniz 2-3 dakika beklettikten sonra isterseniz hemen durulayabilirsiniz. Saçlarınızı durularken mümkün olduğunca soğuk su kullanmaya özen göstermelisiniz.

Durulanmayan saç kremi nasıl kullanılır? 

Saç tipinize uygun bir durulanmayan saç kremi aldıktan hemen sonra yapmanız gereken ilk şey saçınızı yıkamak.

Saçınızın fazla suyunu bir havlu yardımıyla alıp avcunuza bir miktar durulanmayan saç kremi alarak saç uçlarınıza ve orta kısımlarına sürmeniz gerekmektedir.

Durulanmayan saç kremi de saç diplerinize sürmekten kaçınmalısınız. Son olarak ise saçlarınızı taramanız gerekmektedir.

Derin nemlendirici saç kremleri/saç maskeleri nasıl kullanılır? 

Derin nemlendirici saç kremleri yani bir diğer adıyla saç maskeleri, yoğun yapısı sayesinde saçı besler ve onarır.

Saç maskesini kullanmak için öncelikle saçlarınızı yıkamanız gerekmektedir. Hemen ardından maskeyi nemli saçınıza uygulamalı, en az 10 dakika kadar bekletmelisiniz.

Diğer saç kremi çeşitlerinin aksine saç maskelerini dipten uca rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bekleme süresinin ardından saçlarınızı soğuk suyla, iyice durulamalısınız. 

En iyi saç kremleri: 

1. Revox At Kuyruğu Bitkisi Özlü Saç Bakım Kremi

Konu saç kremi önerileri olduğunda Revox saç kremini atlamak olmaz! Saçları yumuşacık yapan ve besleyen bu ürün, celyamin özüyle zenginleştirilmiştir.

Saça esneklik veren bu krem, saç tellerinin kırılmasını engellerken hızlı uzamasına da yardımcı oluyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

2. Davines Nourishing Vegetarian Saç Kremi

Saç kremi önerileri arasında her zaman adı geçen markalardan biri de Davines! Bu krem saçı içten dışa nemlendirmektedir.

Aynı zamanda da daha parlak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Saçtaki kuruluk hissini giderip, saç derisine de zarar vermiyor.

Daha gür ve parlak saçlar için tercih edebileceğiniz bu krem, ne yazık ki rakiplerine göre yüksek bir fiyata sahiptir. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

3. OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Bakım Kremi

En popüler saç bakım markalarından biri olan OGX, Biotin & Collagen saç kremiyle de beğeni topluyor.

Dolgun ve hacimli saçlara kavuşmanızı sağlayan krem, B7 vitaminiyle zenginleştirilmiş. Bu sayede saçı besleyen ürün, özel formülüyle saç tellerine derinlemesine nüfuz edebiliyor.

Ek olarak ürünün sülfat içermediğini de söyleyelim. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

En iyi durulanmayan saç kremleri: 

1. Urban Care Hibiscus ve Shea Yağı İçeren Bukle Belirginleştirici Krem

Kuru, kabaran ve elektriklenen saçlar için özel olarak üretilen bu krem, daha belirgin buklelere sahip olmanızı sağlamaktadır.

Ürün vitamin ve besleyici yağlar bakımından oldukça zengindir. Bu sayede saçtaki nemi hapsederek, saçı derinlemesine beslemektedir.

Silikon ve paraben içermeyen krem, UV filtresi sayesinde saçınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

2. Marc Anthony Strictly Curls Cream

E vitaminiyle zenginleştirilen ürün, elektriklenme probleminin önüne geçmektedir. Bu sayede mükemmel dalgalar elde edebiliyorsunuz.

İçeriğinde yer alan ipek proteinleri sayesinde saçı besleyen krem, daha canlı ve parlak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

3. Elseve Kuru ve Sert Saçlar için Mucizevi Yağ

Durulanmayan saç kremi önerileri arasında uygun fiyatlı bir seçenekle devam edelim! Saçta yağlı bir his bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan bu ürün, saçı besliyor ve yumuşatıyor.

Hafif ve ince dokulu bir saç kremi arıyorsanız bu ürün tam size göre! Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

En iyi saç maskeleri:

1. Dax Supergro Yavaş Uzayan Saçlara Özel Saç Bakım Yağı

Yavaş uzayan saçlar için özel olarak geliştirilen bu maske, botanik yağlarla donatılmış. Bu sayede saç derisini derinlemesine besliyor.

Nem kaybını önleyerek saçın direncini arttıran ürün, saç uçlarını onararak daha sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

Ek olarak ürünün saçınızı hızla uzattığını da söyleyelim. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

2. Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi

İçeriğindeki keratin ve soya proteini sayesinde yıpranmış saçları onaran bu maske, ipeksi saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

Üstelik oldukça uygun fiyatlı! Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

3. Elseve Hindistan Cevizi & Değerli Yağlar Eşsiz Karışım Banyo Öncesi Maske

Farklı bir maske önerisiyle listemizi sonlandıralım! Banyo öncesinde kullanabileceğiniz bu maske, Hindistan cevizi ve değerli yağlarla zenginleştirilmiş.

Bu sayede daha parlak ve yumuşak saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Tek yapmanız gereken duştan 5-10 dakika önce bu maskeyi saçlarınıza uygulamak! Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

saç kremi en iyi saç kremi