En yetkin isimden haber geldi! E-Devlet artık internet kotasından yemeyecek

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm Ofisi başkanı Koç e-devlet uygulaması kullanan vatandaşlara önemli müjdeyi duyurdu. Artık e-devlet kullanımı sayesinde mobil aboneler internet kotasından harcamayacak.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, E-devlet kullanan vatandaşlara güzel haberi duyurdu. Her geçen gün hizmetlerine arttıran e-devlet kapısı artık kullanıcılarının internet kotasından yemeyecek.

6600’DEN FAZLA DİJİTAL HİZMET SUNUYOR

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Her geçen gün gelişen hizmeti ile Türkiye'nin dijital yüzü olan e-devlet kapısında yeni hizmetler hakkında bilgi verdi. Platformu şu anda 88 kuruma ait 6600’den fazla dijital hizmeti vatandaşlara sunduğunu belirten Koç, Güzel haberi de açıklamasında duyurdu.

ARTIK İNTERNET KOTASINDAN YEMEYECEK

E-devlet kapısı tarafından sunulan dijital hizmete vatandaşların her yerden ulaşabilmesi için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğine dikkat çeken Koç, "e-Devlet Kapısı'nda amacımız tüm vatandaşlarımızın 7/24 işlerini en kısa sürede ve en güvenli şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak. Bu amaç doğrultusunda vatandaşlarımızın işlemlerini her koşulda yapabilmeleri için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza güzel bir haber vermek isterim. Bundan sonra, mobil abonelerin e-Devlet Kapısı kullanımı internet kotalarından harcamayacak." dedi.