Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi iş tanımı nedir? Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi maaşları ve güncel iş ilanları

TAKİP ET

Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi iş arayanların merak ettiği bir konu haline gelirken akıllarda birçok soru işareti oluştu. Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi ne demek, ne iş ile uğraşır gibi soruların cevaplarını arıyor.

Reklam
Reklam

Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi hangi görevleri yapar, Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi iş tanımı nedir, Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi olabilmek için hangi bölümden mezun olmak gerekir? Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi olarak çalışabilmek için hangi belgeler istenir tüm bilgileri yazımızda bir araya getirdik.
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi Tanımlaması;
Uçak, gemi, tır, demiryolu ve konteynerlerde bulunan bütün ürünleri yükleme sırasında mal veya palet arasında kalan boşluklara yerleştirilerek ürünlere destek veren, dengelenmesini sağlayan ve malların devrilmesine engel olan; Malların sürtünme, çarpma, sallanma ve titreşim hareketleri sırasında hasar almasına izin vermeden  bir bariyer görevi görmesini sağlayan düz katlanabilen polipropilen malzemeden üretilen zarf şeklindeki ürünleri ortaya koyan kişidir.
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi maaşları nedir? Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi 2021 maaşları ne kadar?
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi aylık ortalama 4.200 TL maaş almaktadır. Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi en düşük 2.826 TL maaş alırken, en yüksek 6.700 TL maaş almaktadır. Belirtilen maaşlar gibi bir maaş karşılığında çalışmak istiyorsanız, İŞKUR üzerinden Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi iş ilanlarını takip ederek kariyer planlaması yapabilirsiniz.
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi Hangi Bölümü Okumalı/ Hangi Okul Mezunu Olmalıdır?
İlköğretim düzeyinde mezun olan kişiler Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi olarak başvuru yapabilir.
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi Ne İş Yapar?
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi; çalıştığı işletmenin çalışma ilkleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları doğru ve etkili bir şekilde kullanıp, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemeleri vb. işleri kaliteli ve verimli bir şekilde mesleğe uygun olarak gerçekleştirir.
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi Meslek Ana Grubu:
Tesis ve Makine Operatörleri ve Montajcılar
Meslek Alt An Grubu:
Sabit Tesis ve Makine Operatörleri
Meslek Grubu:
Kauçuk, Plastik ve Kağıt Ürünleri Makine Operatörleri
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi Meslek Kodu Nedir?
Endüstriyel Hava Yastığı İmal İşçisi, Türk Meslekler sözlüğü kapsamındaki meslek kodu 8142.40 olarak belirtilmiştir.
 

endüstriyel hava yastığı i̇mal i̇şçisi endüstriyel hava yastığı i̇mal i̇şçisi ne i̇ş yapar endüstriyel hava yastığı i̇mal i̇şçisi maaşları