Enes Kanter kimdir? Enes Kanter nereli? Enes Kanter hangi takımda 2022? Enes Kanter Instagram hesabı nedir?

TAKİP ET

FETÖ'cü Enes Kanter'in sosyal medyadan yaptığı hadsiz paylaşıma tepki yağıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini ayaklarının altına aldığı bir paylaşım yaptı. Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in 'Manevi oğlum' dediği Enes Kanter'in Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na karşı yaptığı hadsiz paylaşıma her kesimden tepki yağdı.

Reklam
Reklam

FETÖ’cü Enes Kanter’in sosyal medyadan yaptığı hadsiz paylaşıma tepki yağıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini ayaklarının altına aldığı bir paylaşım yaptı. Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in ‘Manevi oğlum’ dediği Enes Kanter’in Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na karşı yaptığı hadsiz paylaşıma her kesimden tepki yağdı. Enes Kanter’in paylaşımı sonrasında sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Her kesimden tepki yağan paylaşımla ilgili binlerce yorum yapıldı. FETÖ’cü Enes Kanter’in videosu gündemde yer almaya devam ederken Kanter’le ilgili tüm merak edilenler de araştırılmaya başlandı. Peki, Enes Kanter kimdir? Enes Kanter nereli? Enes Kanter hangi takımda oynuyor 2022? Enes Kanter Instagram hesabı var mı? İşte tüm detaylar…

Enes Kanter Kimdir?

20 Mayıs 1992 yılında dünyaya gelen Enes Kanter, İsviçre, Zürih doğumludur. Basketbol hayatına Samanyolu Koleji’nde başlayan Kanter, Kentucky Üniversitesi’nde sözleşme imzalayarak çeşitli takımlarda da oynamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ‘örgüt kurmak’ ve ‘Cumhuriyet hükümeti’ni yıkmakla suçlanan dönemin savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Yüzgeç ve Celal Kara’ya destek mesajları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında attığı tweetler tepkilere yol açmıştı. Skandal paylaşımlarla tepkileri çığ gibi üstüne çeken FETÖ’cü Enes Kanter, Gülen’in fotoğrafını paylaşarak ‘Seviyorummmm Ulleeeenn’ ifadesini eklemiş ve kalp emojisi bırakması üzerine Twitter hesabı şikayet üzerine şikayet almış ve Türkiye üzerinden hesabı askıya alınmış daha sonra da kapatılmıştır. 



Enes Kanter Hangi Takımda 2022?

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’i destekleyen FETÖ’cü Enes Kanter, NBA takımlarından Oklahoma City Thunder’da oynamaya devam ediyor. 

Enes Kanter’in Instagram Hesabı Nedir?

Son olarak sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı saygısızlıkla tepkileri üzerine çeken Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini ayaklarının altına aldığı bir video paylaşarak bir kez daha sınırlarını aşmış oldu. Bu hadsiz paylaşıma her kesimden tepki yağarken Kanter’in Instagram hesabı da araştırılmaya başlandı. FETÖ’cü Enes Kanter, ABD vatandaşı olduktan sonra ‘Freedom’ soyadını kullanmaya başladı. Instagram hesabı da ‘enesfreedom’ şeklindedir.