Enes Kanter ne yaptı? Fetöcü Enes Kanter neden gündem! İşte o video

TAKİP ET

Enes Kanter neden gündemde! Sosyal medyada Fetöcü Enes Kanter gündeme bomba gibi düştü. Enes Kanter tiktok hesabından paylaştığı video sonrası linç ediliyor. Fetöcü Enes Kanter kim merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Sosyal medyanın gündeminde Enes Kanter var! Fetöcü olduğunu duyuran ve soyadını Gülen olarak değiştirdiğini açıklayan Enes Kanter son videosuyla birlikte yok artık dedirtti. Sosyal medyada Enes Kanter'e tepkiler yağıyor!

Enes Kanter ne yaptı?

FETÖCÜ olduğunu açıklayan NBA'de oynayan Enes Kanter linç ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'ın fotoğrafının üzerine basan Enes Kanter bu videoyu Tiktok hesabında paylaştı.

Kısa sürede hem sağcılardan hem solculardan tepkiler bitmek bilmiyor. Enes Kanter'in Erdoğan'ın fotoğrafına basmasından çok, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yaptığı terbiyesizlik sonrası nefret yağıyor.

Daha önce FETÖ'nün yanında olduğunu açıklayıp soyadını Enes Gülen olarak değiştiren Enes Kanter'e kim dur diyecek bilinmiyor.

Videonun Tiktok ve diğer mecralardan kaldırılması için girişimlerin başlayacağı öğrenildi. Türkiye'de instagram ve twitter hesaplarına giriş olmayan FETÖCÜ enes Kanter'in Tiktok hesabına erişim var ve bu terbiyesizlik sonrası o hesabında Türkiye'den izlenmemesi için girişim yapılabilir.