Engin Altan Düzyatan'dan sarsıcı haber! Oyunculuğu bıraktı mı? Hayranları şokta!

TAKİP ET

Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı başrolle kariyerini zirveye taşıdı. Engin Altan Düzyatan, en son Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynarken hayranlarını üzdü. Engin Altan Düzyatan, havalimanındaki görüntüsüyle hayranlarını kahretti…

Reklam
Reklam

Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli sevilen dizide Oruç Baba rolüne veda etmişti. Elinde koltuk değnekleriyle beraber İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Yürümekte oldukça zorlandığı görülen ünlü oyuncuya oyunculuğu bırakıp bırakmadığı sorusu yöneltildi.

Setteki kazada yan bağları yırtıldı

Yürümekte zorlandığını gören muhabirlerin sorularını yanıtlayan Engin Altan Düzyatan, “Yan bağlarda yırtık var, geçtiğimiz hafta sette bir kaza geçirdim. İyileşmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Sadece ara verdim’

NFT platformu işlerine de giren Düzyatan’ın oyunculuğu bıraktığına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Düzyatan bu iddiaları yalanlayarak “Sadece ara verdim, bir süre dinlenip tekrar setlere döneceğim” açıklamasında bulundu.



Engin Altan Düzyatan Kimdir?

En son Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcıdır adlı dizide rol aldı. Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979 yılında İzmir’de doğdu ve lise zamanlarında tiyatroyla tanıştı. Liseden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümü’ne girdi. Ardından İstanbul’a yerleşen oyuncu ilk kez 2001 tarihinde Ruhsar adlı dizide oynadı. Daha sonra Yeditepe İstanbul, Koçum Benim ve Alacakaranlık yapımlarında rol aldı. 2005 yılında Mehmet Altınoklar’ın filmi Beyza’nın Kadınları adlı yapımda rol aldı.

Engin Altan Düzyatan, Sevgili Dünürüm, Bir Bulut Olsam, Kapalı çarşı isimli dizilerde de oynadı. 2011 tarihinde ise Anadolu Kartalları filminde oynadı ve bu film izlenme rekorları kırdı. Büyük başarı yakalayan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi’yi canlandırdı. Neslişah Alkoçlar ile 28 Ağustos 2014 tarihinde evlendiler ve Emir isimli oğulları ile Alara adında kızları oldu. Son oynadığı dizi ise Barbaros Akdeniz’in Kılıcı. Son dizisinde Oruç Reis’i canlandırdı.