Enpara hesap açma ve kapama işlemleri nasıl yapılır?

TAKİP ET

Son dönemlerin en popüler bankaları arasında yer alan Enpara.com'da herkes Enpara hesabı açabiliyor. Bankanın şubesi olmadığı için tüm işlemleri internet ya da mobil bankacılık ile yapılabiliyor. Peki, Enpara hesap açma ve kapama işlemleri nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Son dönemlerin en popüler bankaları arasında yer alan Enpara.com’da herkes Enpara hesabı açabiliyor. Bankanın şubesi olmadığı için tüm işlemleri internet ya da mobil bankacılık ile yapılabiliyor. Aynı zamanda, hizmetlerden memnun kalmayan müşteriler anında hesaplarını kapatabiliyor. İşte detaylar…

Enpara hesap açma işlemi nasıl yapılır?
Enpara müşterisi olarak bankacılık işlemlerini gerçekleştirmeyi isteyen kişiler kolay bir şekilde hesap açabiliyor. Enpara, müşterilerine her alanda avantaj, kampanya ve indirim sunuyor. Müşteriler kartları ile yapacakları alışverişlerde sunulan fırsatlardan yararlanabilir. Aynı zamanda EFT ile havale gibi işlemlerde herhangi bir ücret talebi olmaması da Enpara’yı cazip kılan yönlerden birisi. Enpara her ne kadar Finansbank’a ait olsa da işlemler Finansbank üstünden yapılmamaktadır. Şube olmadan hizmetini sürdüren Enpara’nın müşterisi olmak için internet üstünden başvuruda bulunmak yeterlidir.
Enparalı olmak için ne yapmak gerekiyor?
Enpara hesabı açtırmak isteyen kişilerin ilk olarak resmi internet adresinde bulunan başvuru formunu doldurması gerekiyor. Bu işlem için de www.qnbfinansbank.enpara.com adresine giriş yaparak sağ kısımda bulunan Enparalı ol alanına tıklamak gerekiyor. Ardından ekranda başvuru formu açılacaktır. Gereken bilgiler eksik olmadan doğru bir şekilde girildiğinde banka kartı başvuru işlemi tamamlanmış olur. Ancak formda istenen iletişim bilgilerinin doğru girilmesi oldukça önemlidir. Ardından kısa sürede Enpara.com personelleri adresinize gelerek ıslak imza talebinde bulunacaktır. Adresi personelin ulaşamayacağı yerde olanlar kurye aracılığı ile gereken işlemleri halledebilir ve ardından kartını teslim alabilir. Sonrasında kolaylıkla hesap erişimi sağlanabilir.
Enpara yeni hesap nasıl açılır?
Enpara müşterisi olanlar internet ile mobil bankacılık aracılığı ile yeni hesap açabiliyor. Öncelikle Enpara’nın resmi internet adresinde sağ kısımda bulunan internet şube alanından hesaba giriş yapmak gerekiyor. Bu bölümde hesaplarım alanından mevcut hesaplar görüntülenerek yeni hesap aç seçeneği seçilerek vadeli, vadesiz, birikim ya da altın hesabı açmak mümkündür.
Enpara hesabı nasıl kapatılır?
Enpara hesabını kapatmak isteyen kişilerin kartının bu işleme uygun olması gerekiyor. Yani, kartın içinde bakiye olmamalı ve hesaba ait otomatik ödeme talimatı bulunmamalı. Bu şartlar sağlandığı taktirde hesap kapatma işlemleri kolaylıkla yapılabilir.
Genellikle hesap kapatma gibi işlemler şubelerde yapılmaktadır. Ancak, Enpara dijital bankadır ve şubesi olmadığından dolayı hesap kapama işlemleri müşteri hizmetleri aracılığı ile yapılıyor. Enpara müşteri hizmetleri için 0850 222 3663 numarasını arayarak, müşteri temsilcisine bağlanmak ve hesap kapatma işlemi yapmak istendiği söylenmeli. Kapama işlemi için müsait olan hesaplar anında kapatılır. Hesabı kapatılan müşteriler banka kartlarını kullanamaz ve internetle mobil bankacılık gibi hizmetlerden yararlanamaz.


 

enpara hesabı nasıl açılır enpara hesabı nasıl kapatılır