Enver Aysever canlı yayında çılgına döndü: Allah belamı versin diyerek yırtıp attı

TAKİP ET

Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılması olay oldu. CHP'den geçtiğimiz yıl ayrılarak memleket partisine geçen bugün ise AK Parti'ye geçtiğini açıklayan Mehmet Ali Çelebi'nin Bu kararına tepki gösteren gazeteci Enver Aysever, canlı yayında yaptığı hareketle sosyal medyada olay yarattı.

Reklam
Reklam

CHP'den geçtiğimiz yılı istifa ederek memleket partisine katılan önceki aylarda da partisinden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi Bugün bir anda gündeme oturdu. Mehmet Ali Çelebi'nin Gündem olmasına sebep olan olay ise AK Parti'ye katılması oldu. Sosyal medya bu olayı konuşurken gazeteci Enver Aysever ise canlı yayında yaptıkları ile hayrete düşürdü.

Mehmet Ali Çelebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek AK Parti'ye geçtiğini duyururken gazeteci Enver Aysever televizyon ekranlarında yazısını yırttı.

"ALLAH DA BENİM CEZAMI VERSİN" DİYEREK ÇILDIRDI

Tele 1'de canlı olarak ekranlara gelen programda gazeteci Aysever, AK Parti'ye katılan Çelebi’ye tepki gösterdi. Daha önce Kaleme aldığı 'Genel Kurmay Başkanı olsun' isimli yazısını yırtan Aysever, "Allah da benim cezamı versin" dedi.

Aysever'in canlı yayında sinir krizi geçirmesi sosyal medyanın da gündemine oturdu.