Epic Games'in verdiği 15 ücretsiz oyun

TAKİP ET

Oyun severlerin en çok tercih ettiği Epic Games oyunlarında bu haftanın ücretsiz oyunlarının neler olduğu araştırılmaya başlandı. Kendi oyun mağazasını açan Epic Games kendi bünyesinde yer alanlara rekabet oluşturmuştur. Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan oyunların detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kısa süre önce kendi dijital mağazasını oluşturan Eğic Games özellike Steam ile rekabete giriş yaptı. Her hafta kendi bünyesinde 15 tane oyunu ücretsiz sevenleriyle paylaşan Epic Games'in bu haftaki sunacağı oyunlar da merak konusu oldu. 

2020 yılının sonlarına doğru herkesin şaşırdığı etkinliği kuran Epic Games, sevenleriyle ücretsiz oyun paylaşmaya başladı. Bunun üzerine diğer rakipleri de harekete geçti. Bu sene de uygulanacak olan etkinlikte ilk oyun 16 Aralık tarihinde gerçekleştirilecektir. 

50 TL değerindeki rol yapma, aksiyon ve macera türündeki Shenmue III, platformun vereceği ilk oyun olacak. Ne yazık ki listenin tamamı henüz ortaya çıkmadı. Ayrıca ilerleyen dönemlerde daha büyük oyunların verilmesi bekleniyor.

Shenmue III sistem gereksinimleri (Minimum Önerilen)

İşletim Sistemi Windows 7, Windows 8, Windows 10 (64 bit) Windows 10 (64 bit)

İşlemci Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) Intel Core i7-7700 (3.60 GHz)

RAM 4 GB RAM 16 GB RAM

Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, NVIDIA GeForce GTX 1070

DirectX Sürüm 11 Sürüm 11

Depolama 100 GB kullanılabilir alan 100 GB kullanılabilir alan

Ağ Geniş bant internet bağlantısı Geniş bant internet bağlantısı

Ses Kartı DirectX 9.0c uyumlu ses kartı DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Epic games ücretsiz oyun epic games oyunları