Epic Games, ücretsiz olarak oynanabilecek oyunları duyurdu! hangi oyunlar ücretsiz oynanıyor?

TAKİP ET

Sizlerin de çok iyi bildiği üzere Epic Games, her hafta hafta boyunca ücretsiz bir şekilde oynanabilecek olan yapımlarını duyurmaktadır. Bu durum platform için artık bir gelenek halini almış bulunmaktadır. Biz de bu yazımızda sizler ile Epic Games tarafından ücretsiz olarak oynanabilen oyunların detayların anlatacağız..

Reklam
Reklam

En az iki, en fazla da üç oyunun ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulduğuna şahit olmaktayız. Bu oyunlar bazen belli bir süre için bazen de belirsiz süreli olarak kullanıcıar tarafından bedava olarak oynanmaktadır. Epic Games, bu hafta da ücretsiz oynanabilecek oyunlarının neler olduğunu paylaştı. Şimdi de bu yapımların neler olduklarını yakından inceleyelim. Şirket tarafından yapılan duyuruya göre bu hafta için bedava bir şekilde oynanacak olan oyunların sayısı 2 tanedir. Bu oyunlardan biri Godfall adında ki oyundur. Hali hazırda 69 TL üzerinden satışı yapılan bu oyun şu an ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Fakat; şu anda ücretsiz olarak oynanan bu oyunun tam bir sürümü de yoktur. Eğer bu oyunu oynarsanız ve hoşunuza giderse, oyuna kaldığınız yerden devam edebilmek için hafta bitiminde tam 15 dolar ödeme yapmanız gerekmektedir.
Bir tanrıya karşı mücadele içinde olduğumuz Godfall oyunu, üç karakter ile üç arklı görevi tamamlamak için kurulmuştur. Bedava olarak oynayabileceğiniz bir diğer oyun ise Prison Architect 'tir. Bu oyunun teması a hapishane yönetimi üzerinedir. Daha net bir dil ile ifade etmek gerekirse CEO tarafından hapishane yönetimi için başa getiriliyorsunuz ve hapishanede yaşanacak olan bütün olaylardan da siz sorumlu oluyorsunuz. Hapishaneden mahkumların kaçmaları, ölümlerin yaşanması, isyan çıkmas ve daha yaşanabilecek birçok felaketi ve olayı önlemek tamamen sizin elinizdedir. Eğer çıkan olayları önleyemezseniz doğal olarak işinize hemen bir son verilmektedir. aoayunları kütüphanenize indirmeniz için geçerli olan tarihler ise 9 Aralık ile 16 Aralık 2021 'dir. Bu tarihleri kaçırmadan oyunları istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler..

Epic Games hangi oyunları ücretsiz oynanmaktadır? hangi Epic Games oyunları ücretsizdir? Epic Games