Erden Timur Dursun Özbek'in listesinden ayrıldı mı? Yer alacak mı?

TAKİP ET

Galatasaraylıların çok sevdiği Erden Timur (NEF'in sahibi) yeni sezonda Dursun Özbek yönetimine gireceği iddia edilmişti. Ancak gece yarısı Erden Timur'un listeden çıkacağı söylentileri taraftarı üzdü!

Reklam
Reklam

Galatasaray'da ani bir kararla kolları sıvayan Dursun Özbek, başkan adayı Metin Öztürk'ü yanına almış ancak Eşref Hamamcıoğlu'nu ikna edememişti. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek arasında geçecek başkanlık yarışında sürprizler çıkıyor!

Dursun Özbek ve Metin Öztürk'ün birleşmesi büyük bir güç olsa da en büyük güç listedeki NEF'in sahibi Erden Timur'du. listede olacağı iddia edilen Erden Timur'un gece yarısı listeden ayrıldığı iddia edildi!

Erden Timur listede yer alacak mı?

NEF'in sahibi Erden Timur daha önce Dursun Özbek'in listesinde yer alıyordu ancak şu an itibariyle ayrıldığı iddia ediliyor. Ancak Dursun Özbek'in Erden Timur'u ikna etmesinin yakın olduğu ve uğraştığı gelen bilgiler arasında.

Erden Timur listede yer alması Fatih Terim söylentilerini de artıracağı için bir çok Galatasaray taraftarı Erden Timur'u Galatasaray yönetiminde görmek istiyor.