Erdoğan'ın talimatı sonrası Tarım Kredi marketlerde fiyat indirimi yapılacak ürünler belli oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye talimat vermiş ve Tarım Kredi Kooperatifi marketleri de fiyatlarını düşürülmesini istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrasında fiyat indirimine gidecek olan ürünler belli oldu.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifi marketlerin kar amacı bitmediğini belirterek fiyatların düşürülmesini istemişti. Tarım Kredi marketlerde fiyatı düşecek olan ürünlerin listesi belli oldu. Cumhurbaşkanının talimatı sonrasında Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde sıvı yağ, yumurta, et, süt ve toz şeker gibi ürünlere indirim gelecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dün yapılan AK Parti Merkez karar yönetim kurulu toplantısı sonrasında Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile görüşerek Tarım Kredi Kooperatif marketlerdeki fiyatların düşürülmesi talimatını verdi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin kar amacı gitmediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, vatandaşların ulaşabilmesi için fiyatların daha uygun olması gerektiğini vurguladı Nokia

FİYATI DÜŞECEK ÜRÜNLER BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrasında Tarım Kredi Kooperatif marketlerde fiyat indirimi yapılacak olan ürünlerde belli olmaya başladı. Öncelikle dana etinin fiyatının düşürülmesi için çalışmalar başladı. Geçtiğimiz hafta kuzu etine yüzde yirmi beş indirim yapılmıştı ancak bu yeterli gelmedi. Şimdi de dana eti için indirim gündemde ve tarım ve orman bakanlığı bu konuda çalışmaya devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde fiyatı indirime girecek olan diğer ürünlerin ise toz şeker, ayçiçek yağı, yumurta, süt, Et ve süt ürünleri olması bekleniyor.