Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? Sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Şu sıralar yeni projesi son günüm çekimlerinde bulunan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın sağlık durumuna ilişkin önemli iddialar geldi. Erkan Petekkaya'nın çekimler sırasında kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. Peki, Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl? Erkan Petekkaya dan ilk açıklama…

Reklam
Reklam

TRT dijital için Gold film tarafından çekilen Son Gün Dizisinin setinde bulunan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. Erkan Petekkaya'nın sette fenalaştığı Ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öne sürülürken ünlü oyuncunun hayranları ise sağlık durumu ile ilgili endişelendi. Peki, Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl?

Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi?

Yeni projesi Son Gün’ün çekimleri için sette bulunan Erkan Petekkaya ile ilgili önemli dağlar gündeme geldi. Erkan Petekkaya'nın kalp krizi geçirdiği Ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öne sürülürken ünlü oyuncunun sağlık durumu merak edildi. Hayranları ve sevenleri sosyal medyada ünlü oyuncuya Geçmiş olsun mesajları yayınlarken iddialara ilişkin ilk açıklama geldi.

Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya gazeteci birsen Altuntaş ulaştı. Sosyal medyada yer alan Erkan Petekkaya kalp krizi geçirdi iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten ünlü oyuncu, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Erkan Petekkaya Gold filmin TRT dijital için çektiği son gün dizisinin çekimlerine devam ediyor ve sağlık durumunda herhangi bir sorun yok.