Erkan Petekkaya yeni projesi ile ters köşe yapmaya hazırlanıyor!

TAKİP ET

Kırmızı oda dizisinde Hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteri ile herkesin kalbine taht kuran Erkan Petekkaya ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yepyeni bir proje ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu bu defa sevenlerini ters köşe yapacak.

Reklam
Reklam

Erkan Petekkaya, son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan kırmızı oda dizisinde Delikanlı Sadi karakterine Hayat vermiş ve izleyiciler tarafından da çok sevilmişti. Son karakteri ile hayran kitlesine bir hayli genişleten ünlü oyuncu ekranlarında aranan yüzlerinden biri haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda ise film çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği öne sürülen oyuncu yepyeni bir proje ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Yeni projesi çok konuşulacak

Kanal D ekranlarında bomba gibi bir projeyle yerini almaya hazırlanan Erkan Petekkaya bu defa izleyicileri ters köşe yapacak. Erkan Petekkaya’nın yeni projesi ise o kız dizisi oldu. Bu defa bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Erkan Petekkaya sevenlerini de bir hayli şaşırtacak gibi duruyor.

Dizinin hazırlıkları devam ediyor

Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı dizinin hazırlıklarının hala sürdüğü öğrenildi. O kız dizisinde Erkan Petekkaya’nın Kadir karakterine hayat vereceğiz ve bu karakterin ise 45 yaşında olmasına rağmen dünyayı algılama seviyesinin beş yaşında çocuğun saflığına eşdeğer olacağı öğrenildi. Usta oyuncunun yeni projesinde senaristliği Sırma Yanık üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda ise Özlem Günhan oturacak. Dizinin oyuncu kadrosunun ise ilerleyen günlerde netleşeceği tahmin ediliyor.