Erkan Yolaç'tan kötü haber! Eşi duyurdu

TAKİP ET

Evet Hayır yarışması ile hafızalara kazınan 87 yaşındaki Erkan Yolaç'ın eşi kötü haberi duyurdu. Asuman Yolaç Birgül yaptığı açıklamada Erkan Yolaç'ın 10 günden bu yana yoğun bakımda olduğunu belirtti. Peki, Erkan Yolaç neden yoğun bakımda? Erkan Yolaç'ın hastalığı ne?

Reklam
Reklam

TRT ekranlarında bir döneme damga vuran Evet Hayır Yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç'ın eşi kötü haberi duyurdu. Eski Türkiye güzeli Asuman Tuğberk Yolaç Eşinin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erkan Yolaç'ın 10 günden bu yana yoğun bakımda tedavi altında olduğunu belirten Asuman Yolaç, ünlü sunucunun hastalığını da açıkladı.

Erkan Yolaç neden yoğun bakımda? Hastalığı ne?

10 gündür yoğun bakımda olduğu açıklanan Erkan Yolaç'ın hastalığı da merak edilmeye başlandı. Ünlü Sunucunun zatürre sinin yükselttiği ve bu sebeple Belirli aralıklarla yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Erkan Yolaç'ın bilincinin açık olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Asuman Yolaç eşinin sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Erkan Yolaç'ın 9 Temmuz'da korona virüsüne yakalandığını belirten Asuman Yolaç, "Zatürresi nüksetti. Ara ara yoğun bakıma giriyor, çıkıyor. Tedavi sırasında ‘Akciğerlerde bir mantar mikrobu oluştu ama tehlikeli olmayan bir şey’ dediler. Bilinci yerinde, sohbet ediyoruz. Çok sağlam bünyesi varmış. İnşallah aramıza dönecek" ifadelerini kullandı.