Erkut Akçalı kimdir, öldü mü? Diş Hekimi Erkut Akçalı neden öldü kanser miydi?

TAKİP ET

Adana'da tanınmış isimlerden olan diş hekimi Erkut Akçalı hayatını kaybetti. Erkut Akçalı'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken neden öldüğü de merak edilmeye başlandı. Peki, Erkut Akçalı kimdir, neden öldü? Erkut Akçalı kaç yaşında öldü? Erkut Akçalı kanser miydi?

Reklam
Reklam

Adana'da tanınmış diş hekimleri arasında yer alan Erkut Akçalı ölüm haberi ile tüm Adana'yı yasa boğdu. Diş Hekimi Erkut Akçalı kanser sebebiyle hayatını kaybederken kim olduğu ve kaç yaşında hayatını kaybettiği de merak edilmeye başlandı. Peki, Erkut Akçalı kimdir? Erkut Akçalı kaç yaşında öldü? Erkut Akçalı neden öldü.
 

Erkut Akçalı kimdir, neden öldü?

Erkut Akçalı 1995 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. 18 yıl boyunca klinik çalışmalar yapan ve sayısız cerrahi operasyon üstlenen Erkut Akçalı, birçok alanda da başarısı ile Türkiye'de tanındı. Adana'nın da tanınmış isimleri arasında yer alan Erkut Akçalı bir gün özellikle estetik diş hekimliği ileri vizyon ve inovasyon çalışmaları ile çok sayıda başarılı çalışma gerçekleştirdi. Erkut Akçalı aynı zamanda diş eti hastalıkları konusunda lazer destekli çalışmalarda yaptı.
 

Erkut Akçalı neden öldü?

Adana'da Diş Hekimi olan Erkut Akçalı bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Akçalı'nın kanser sebebiyle hayatını kaybettiği açıklandı.