Erman Toroğlu'ndan olay yaratan Beşiktaş yorumu! 'Sonuçların sorumlusu Sergen Yalçın'ın...''

TAKİP ET

Beşiktaş'ın Giresunspor karşısında 4-0 mağlup olmasından sonra futbol yorumcusu Erman Toroğlu olaylı maçı değerlendirdi. Toroğlu, Beşiktaş yönetimini hedef alarak Sergen Yalçın'ın reklam filmini suçladı.

Reklam
Reklam

Süper Ligîn 14.haftasında Beşiktaş, Giresunspor’a 4-0 mağlup olarak sahadan eli boş ayrıldı. 39.dakikada Necip Uysal’ın gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalan takım, ikinci yarıda yediği goller ile 4-0 yenilgiye uğradı. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, teknik direktör Sergen Yalçın’ı hedef alarak Beşiktaş hakkında olay yaratan ifadeler kullandı.

Üst üste 4.mağlubiyeti aldı
Siyah beyazlı takım ligde üst üste dört kez mağlup oldu. Yalnızca Galatasaray’ı 2-1 yenen ekip, Trabzonspor, Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor ve son olarak Giresunspor’a yenilerek taraftarlarını üzdü.  Beşiktaş son oynadığı 10 maçta toplam 21 gol yedi. 
Beşiktaş, son olarak bu kadar mağlubiyeti 2003-2004 sezonunda almıştı. O dönemde takımın başında Mircea Lucescu bulunurken, Sergen Yalçın futbolcuydu. 


VAR’dan penaltı ve kırmızı kart
Beşiktaş, Giresunspor maçınının ilk yarısında VAR kararıyla penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Maçın henüz 36.dakikasında rakip takımın ceza alanı önünde Necip Uysal, Diabate’ye faul yaptı. Hakem Necip’e önce sarı kart gösterirken, daha sonra 39.dakikada sarı kartı iptal ederek kırmızı kart gösterdi ve Necip oyun dışı kaldı. 

‘’Sonuçların sorumlusu Sergen Yalçın…’’
Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş’ın mağlup olduğu maç için yönetimi hedef alarak şu ifadeleri kullandı:
‘’Bu sonuçların sorumlusu Sergen Yalçın’ın reklam filmini çekmesine izin veren yönetimdir. Sergen kim? Benim teknik direktörüm, benim elemanım. Sen beni idare edemezsin, ben seni idare ederim.’’


‘’Takımını satmış’’
Necip Uysal’ın kırmızı kart aldığı görüntüleri izleyen Toroğlu, kararın doğru olduğunu belirterek ‘’Necip gerçekten fedakar bir çocuk ama mecazi anlamda bugün takımını satmış’’ dedi.
 

erman toroğlu beşiktaş sergen yalçın