Erşan Kuneri dizisi oyuncuları kimler? Erşan Kuneri dizisi hangi kanalda?

TAKİP ET

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri yayınhayatına başladı. 13 Mayıs tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan yeni dizi ile ilgili merak edilen detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle dizinin oyuncu kadrosu ve çekimlerinin yapıldığı yerler en merak edilenler arasında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri yayınhayatına başladı. 13 Mayıs tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan yeni dizi ile ilgili merak edilen detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle dizinin oyuncu kadrosu ve çekimlerinin yapıldığı yerler en merak edilenler arasında yer alıyor. G.O.R.A filminin unutulmaz karakteri Erşan Kuneri’nin birbirinden eğlenceli serüvenlerinin anlatılacağı dizi dün yayınlanan ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları kimler? Erşan Kuneri dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Erşan Kuneri nerede çekiliyor? İErşan Kuneri konusu ne? İşte tüm merak edilenler…

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri, dün yayınlanan ilk bölümüyle görücüye çıktı. Dizinin başrol oyuncuları arasında Cem Yılmaz yer alıyor. Zafer Algöz, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi birbirinden ünlü oyuncular da kadroda yer alıyor.



Erşan Kuneri Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Erşan Kuneri dizisi dijital medya platformu Netflix’te izleyici karşısına çıkıyor. 

Erşan Kuneri Dizisi Konusu Ne?

Dizide, Cem Yılmaz’ın izlenme rekorları kıran filmleri G.O.R.A ve Arif V 216’da yer alan Erşan Kuneri karakterinin 1975-1978 yılları arasındaki sinema serüveni anlatılıyor.

Erşan Kuneri Dizisi Nerede Çekiliyor?

Güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran konusuyla herkesi kahkahaya boğmak için bekleyen yeni dizi Erşan Kuneri yayın hayatına başlarken dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği yer ve mekanlar da merak konusu oldu. Erşan Kuneri dizisinin çekimleri Kocaeli’nin Kandıra ilçesi ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor.