Ertelenen maçların takvimi açıklandı

TAKİP ET

TFF Kahramanmaraş'ta meydana gelen korkunç depremin ardından ertelenen maçların yeni tarihlerini açıkladı!

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş’ta asrın felaketi olarak adlandırılan iki korkunç depremin ardından milli yasın ilan edilmesiyle birlikte TFF tarafından spor müsabakalarına da ara verilmişti. Beşiktaş-Antalyaspor, Giresunspor Kayserispor, Fenerbahçe-Konyaspor ve Ümraniyespor-Adana Demirspor maçlarının oynanacağı yeni tarihler açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir süreliğine ertelenen futbol maçları için yeni tarihler açıklandı. İşte müsabakaların gerçekleştirileceği tarihler…

GÜNCEL MAÇ TAKVİMİ

Taksim’de meydana gelen patlama yüzünden ertelenen Beşiktaş A.Ş. - Fraport TAV Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçının yeni günü 26 Şubat Pazar günü saat 19.00 olarak belirlendi.

Kahramanmaraş’taki deprem felaketinden dolayı ertelenen spor müsabakalarında Spor Toto Süper Lig 23. hafta Bitexen Giresunspor - Yukatel Kayserispor ve Fenerbahçe A.Ş. - Arabam.com Konyaspor müsabakaları 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00, HangiKredi Ümraniyespor - Adana Demirspor müsabakası ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00 olarak belirlendi!