Ertuğrul Sağlam, İran ekibi Traktör Sazi'nin yeni teknik direktörü oldu

TAKİP ET

Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam, İran ekibi Traktör Sazi'nin yeni teknik direktörü oldu. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Türkiye’de son olarak TFF 1. Lig ekibi Samsunspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam İran Ligi’nde yer alan Traktör Sazi takımı ile yeniden anlaşma sağladı. Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda Bursaspor’un başında yer alan Ertuğrul Sağlam sezon sonunda yeşil beyazlı ekibi tarihinde ilk kez şampiyon yapmıştı. 
Ajansspor’un paylaştığı habere göre Samsunspor ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan Ertuğrul Sağlam daha önce de görev aldığı İran Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile 1,5 yıllık yeni bir anlaşma sağladı. İran Ligi’nde 13. sırada yer alan Traktör Sazi küme tehlikesini derinden yaşamaya devam ediyor. 
Mustafa Denizli de Traktör Sazi’de Çalışmıştı
Traktör Sazi, Ertuğrul Sağlam dışında daha önce bir başka Türk teknik direktör Mustafa Denizli ile çalışmıştı. Denizli yönetiminde 11 maça çıkan Traktör Sazi bu maçlarda sahadan 5 kez galip ayrılırken, 3 kez berabere kaldı ve 3 kez de rakiplerine mağlup oldu. Mustafa Denizli daha sonrasında İran ekibiyle yollarını ayırarak Süper Lig’in yeni ekiplerinden Altay’ın teknik direktörü olmuştu.

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Traktör Sazi Süper Lig Altay Mustafa Denizli