Esad 11 yıl sonra Halep'i ziyaret etti! Suriyelilere ülkenize dönün çağrısı

TAKİP ET

2011 yılından bu yana Halep'i ziyaret etmeyen Suriye Devlet Başkanı Esad, sürpriz bir şekilde Halep'e bayram ziyareti gerçekleştirdi. 2011 yılında başlayan iç savaştan bu yana Halep'e gitmeyen Esad'ın ailesiyle birlikte Halep'e yaptığı sürpriz ziyaret dikkat çekti. Esad ve ailesi Halep sokaklarında objektiflere yansıdı.

Reklam
Reklam

2011 yılından bu yana Halep’i ziyaret etmeyen Suriye Devlet Başkanı Esad, sürpriz bir şekilde Halep’e bayram ziyareti gerçekleştirdi. 2011 yılında başlayan iç savaştan bu yana Halep’e gitmeyen Esad’ın ailesiyle birlikte Halep’e yaptığı sürpriz ziyaret dikkat çekti. Esad ve ailesi Halep sokaklarında objektiflere yansıdı. Türkiye’nin Suriye’ye operasyonu gündemdeyken Esad ve ailesinin Halep’e yaptığı ziyaret dikkat çekti. 2011 yılından bu yana ilk kez Halep’e giden Suriye Devlet Başkanı Esad, eşi, iki oğlu ve kızıyla şehrin yıkıntıları arasında objektiflere poz verdi. Esad’ın yıllar sonra yaptığı Halep ziyareti sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Esad Yıllar Sonra Halep’te

Suriye’de 2011 yılında başlayan iç savaştan sonra ilk kez Halep’e giden Esad, Kurban Bayramı namazını da burada kalabalık bir cemaatle kıldı. Bayram namazının ardından ülkenin tekrar eski günlerine dönmesi ve iç savaşın bitmesi, birlik ve beraberliğin yeniden sağlanması için dualar edildi. 

Ülkeye Dönün Çağrısı

Bayram namazının hemen ardından Halep çarşısında esnafı ziyaret eden Suriye Devlet Başkanı Esad, halka açıklamalarda bulundu ve bir kez daha Türkiye, İran, Lübnan ve Irak’a giden Suriyelilerin ülkeye geri dönmesi için çağrı yaptı. 

Gündem Oldu

Esad’ın 11 yıl sonra Halep’e yaptığı ziyaret sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Ailesiyle birlikte Halep’i ziyaret eden ve burada bayram namazı kılarak esnaf ziyaretleri yapan Esad’ın yıllar sonra gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret hakkında binlerce yorum yapıldı.