Esenyurt'ta akıl almaz bir olay meydana geldi! 4 yaşındaki çocuk trafoya çatal sokunca…

TAKİP ET

Dün akşam saatlerinde Esenyurt’ta akıl almaz bir olay meydana geldi! 4 yaşındaki çocuk trafoya elindeki çatalı soktu ve sonu facia ile sonuçlandı!

Dün akşam saatlerinde Esenyurt’ta korkunç bir kaza meydana geldi. 4 yaşındaki bir çocuk elindeki çatalı trafoya soktu ve sonrasında olanlar oldu!

Yoğun bakıma kaldırıldı

4 yaşındaki çocuk dün akşam saatlerinde elindeki bir çatalı elektrik trafosunun içerisine soktu ve trafo yüzünde patladı. Yaşanan olayın ardından 4 yaşındaki küçük çocuk can havli ile hastaneye kaldırıldı, tedavisi yoğun bakım devam ediyor.

Meydana gelen olay anına şahit olanlardan biri olay şu şekilde anlatıyor:

“Bir ses geldi, koşarak dışarıya çıktık ve çocuğu gördük. Elinde çatal trafoya sokmuş, trafo elinde patlamış. Hemen su döktüm biraz, derisi soyulmuş. Sonrasında öğrendik yoğun bakım almışlar.”

Trafo yenden tamir edildi

Olayın ardından çevrede olayı görenler ve 4 yaşındaki küçük çocuğun ailesi çocuğun elini ve yüzünü su ile yıkayıp yoldan çevirdikleri ilk araca bindirerek hastaneye götürmüşler. Derisi soyulan çocuğun tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Olayın yaşandığı trafo ekipler tarafından tamir edilerek çevresi emniyet şeridi ile çevrildi. Yaşanan olayın ardından trafoya bağlı bazı evlerin elektriği tamamen kesintiye uğradı.