Esenyurt'ta hırsızlık yapan kişiler kaçmaya çalışırken arkadaşlarına çarptı

TAKİP ET

Esenyurt'ta tekel bayisinden dakikalar içerisinde yaklaşık 200 bin TL değerindeki ürünü çalan kişiler sitenin temizlikçisinin gelmesiyle birlikte kaçmaya çalışırken, arkadaşlarına çarptı.

Reklam
Reklam

Esenyurt’ta sabaha karşı gerçekleşen hırsızlık olayında edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir tekel bayinde yaşandı. Gerçekleşen olay sabah saatlerinde araba ile dükkânın bulunduğu caddeye gelen hırsızlar, saniyeler içerisinde kapıyı kırarak içeriye girdi.

Dükkan içerisinde bulunan alkol ve sigara kolilerini koşarak arabaya taşıyan hırsızlar, hırsızlık yaptıkları anda caddeden geçen sitenin temizlikçisine yakalandı. Bir anda panikleyen hırsızlar geldikleri araba ile kaçmaya çalışırken arkadaşlarına çarptı.
Çarptıkları arkadaşları kaputa tutunurken buna aldırmayan hırsızlar ise durmayarak kayıplara karıştı. Yaşanan o trajikomik hırsızlık anları ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
“Temizlikçi arkadaş olmasa dükkanı götüreceklerdi”
Öte yandan yaşanan hırsızlığı anlatan dükkan sahibi Atakan Çiçekçi, “Saat 05.00 sıralarında dükkanı soymuşlar. Emniyetten arkadaşlar beni aradı, o şekilde olaydan haberim oldu. Hırsızlığın yaşandığı esnada bizim sitenin temizlikçisi bir arkadaş var. O arkadaş olayı görüyor ve konuya müdahil oluyor. Kısa süreli aralarında arbede çıkıyor. Zaten o arkadaş olmasa dükkanı komple götürecekler. Yaklaşık 200 Bin TL'lik zarar var” dedi.

 

Esenyurt Hırsızlık