Esenyurt'ta inanılmaz olay! Yol kenarında saldırıya uğradılar

TAKİP ET

Esenyurt'ta bir dükkanın önünde duran gençler kimliği belirsiz kişiler tarafından üzerlerine üzerlerine ateş açılarak saldırıya uğradılar.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre kaldırım kenarında oturan gençler bir anda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ne olduğunu anlamayan gençler kurşunlardan kendilerini korumak için etrafa koşuştururken, ateş eden kişi ya da kişiler araçları ile kayıplara karıştı. Gerçekleşen inanılmaz olayda ölen ya da yaralanan olmazken yaşanan anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Öte yandan yaşanılan bu ola ile ilgili konuşan çevre sakinlerinden İbrahim Eroğlu, "Biz dükkanı kapattıktan sonra gençler kapının önünde otururken onlara karşı ateş açılmış. Biz burada güvenlik kamerasından izledik. Gençlerin burada oturmasından rahatsız oluyorduk" dedi. Durum hakkında konuşan Ahmet İlidi ise "Dükkanımı kapattıktan hemen sonra bana, ateş edilme olduğu ile ilgili bir haber geldi. Olayda ölen ya da yaralanan yok. Güvenlik kamerasında da zaten belli oluyor. Gençlerin şikayetçi olup olmadığını bilmiyorum'' şeklinde konuştu.
 

Esenyurt Saldırı