Esenyut'ta 5 yaşındaki minik Vedat'ın acı ölümü!

TAKİP ET

Esenyurt'ta annesi ile yürürken birden okul servisinin önüne çıkan ve servisin altında kalan 5 yaşındaki Vedat Turgay, yaşamını yitirdi. Anne ise oğlunun ölümü sırasında çaresiz kaldı.

Reklam
Reklam

Olay İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Çınar Mahallesi'nde meydana geldi. Öğlen saat 13.30 sıralarında yaşanan korkunç olayda Ersin Aktaş'ın idaresinde olan 34 LEK 846 plakalı bir okul servisi, sokakta annesiyle ve kardeşiyle birlikte yürüyen 5 yaşındaki Vedat Turgay'a çarptı. Servis minibüsünün altında bir süre sürüklenen minik Vedat, ağır yaralandı.



Servis aracının altında kalan oğlunu kurtarmaya çalışan annenin çaresizliği kameralara yansırken olayın hemen ardından kaçan Ersin Aktaş, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Aktaş, ifadesi alınması için karakola götürülürken ağır yaralanan Vedat için kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.



Talihsiz çocuk sağlık ekiplerin ilk müdahalesi sonrası ambulansa alınarak hastaneye kaldırılırken 5 yaşındaki Vedat Turgay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
 

esenyurt vedat turgay okul servisi kaza