Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den ilginç açıklama: Yarasalar bastı, tilkiler geldi, eşek arıları yuva yaptı

TAKİP ET

Eser Berfu Yenenler çifti pandemi sürecini daha rahat geçirebilmek için çocukları ile birlikte ormanın içinde bir eve taşınmışlardı. Kütük eve yerleşen çift doğa ile baş başa yaşamayı düşünürken başlarına gelmeyen kalmadı. Evin son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Berfu Yenenler herkesi şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

Covid-19 salgını başladıktan sonra çocukların sağlığını da düşünerek ormanlık alanda bir eve yerleşen Eser-Berfu Yenenler çiftinin başına gelmeyen kalmadı. Herkesin rüyasını süsleyen küçük evde yaşadıkları düşünülen çift ilginç açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Berfu Yenenler, ormanlık alanda ve ağaç bir evde yaşamanın sanıldığı kadar kolay olmadığını belirterek başlarından geçen ilginç olayları anlattı.

Berfu-Eser Yenenler çifti sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Magazin dünyasının renkli çiftleri arasında yer alan çift koronavirüs salgını başladıktan sonra izole olmak ve çocuklarının da sağlığını korumak amacıyla ormanlık alanda bir eve yerleşmişti. Kütük evde yaşayan çifte herkes imrenerek bakıyordu ancak işlerin sanıldığı gibi olmadığı Berfu Yenenler'in açıklamaları ile ortaya çıktı.

Başlarına gelmeyen kalmadı

Ormanda kütük evde yaşamın zorluklarını anlatan Berfu Yenenler, “ev canlı gibiydi” ifadelerini kullandı. Berfu Yenenler açıklamasının devamında ise evi Yarasalar bastı, yangın çıktı, tilkiler geldi, bacaya eşek arıları yuva yaptı dedi. Başlarına gelmeyen olay kalmadığını belirten Berfu Yenenler, evin camlarının kırıldığını ve kaloriferin düştüğünü belirterek evde olmadıkları sırasında esrarengiz birinin eve girdiğini çok korktuklarını söyledi.