Eşini bıçaklayıp canlı yayın yapmıştı! Bu ilk vukuatı değilmiş

TAKİP ET

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşanan korkunç olay dün sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Orhan Aslan isimli erkek boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Rabia Dağ Aslan isimli eşini bir parkta bıçakladıktan sonra talihsiz kadının sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. İddiaya göre eşini bıçaklayan koca daha önce 2 defa da intihar teşebbüsünde bulundu.

Reklam
Reklam

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Aşağı Mahalle'de dün Türkiye'yi ayağa kaldıran bir olay meydana geldi. 26 yaşındaki Orhan Aslan bir süredir aralarında problem olan ve boşanma aşamasında olduğu 22 yaşındaki eşi Rabia dağ aslanı konuşmak için parka çağırdı. Ancak parkta konuşan çiftin arasında kısa süre içerisinde büyük bir tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken Orhan Aslan yanında getirdiği bıçakla eşini karnından bıçaklayarak kaçtı.

SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN YAPTI

Eşini bıçakladıktan sonra kaçan Orhan Aslan eşinin sosyal medya hesabından canlı yayın açarak namusunu temizlediğini söyledi. Kısa süre içerisinde video sosyal medyada yayılırken videoyu izleyenler tepki yağdırdı. Eşini ağır yaralayan ve ardından da sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Orhan aslanın daha önce de eşinden boşanmamak için 2 defa intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Olayın ardından kaçan Orhan Aslan polis ekipleri tarafından Çameli ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Rabia dağ Aslan ise ameliyata alındı. Talihsiz kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.