Eşinin aynısıyla sevgili olan Danilo Zanna aşkını dağa taşa haykırdı 'İtalyan da olsa erkek erkektir!' Masterchef yuva yıkıyor kesin bilgi

TAKİP ET

Masterchef'te Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu'nun eşlerinin boşanmasının ardından üçüncü olarak eşinden boşanan isim olan Danilo Zanna yeni sevgilisi Eda Alkaya'ya olan aşkını dağa taşa haykırdı.

Reklam
Reklam

Hayatlarımıza ilk kez yaptığı yemek programlarıyla girdi Danilo Zanna. İtalyan şefin asıl patlaması ise atv ekranlarında bir döneme damgasını vuran Elin Oğlu adlı program oldu. Türkiye’de yaşayan bir grup yabancı erkeğin buradaki yaşamlarına dair paylaşımlarda bulunduğu Elin Oğlu’nun patlayan isimlerinden biri oldu Danilo Zanna. Ardından ‘yürü ya kulum’ misali yemek programlarının aranan ismi oldu. Ardından gündüz kuşağı programlarının aranan şeflerinden biri olan Danilo Zanna kariyerinin zirvesine ise 2.sezonunda dahil olduğu Masterchef’le çıktı. İlk sezon yer alan jüri üyesi Hazer Amani’nin adı Sıla ile yasak aşk haberlerine karışınca TV 8’den gönderilmesi üzerine gelen Danilo Zanna burada da sempatik ve gönülden tavırlarıyla çok sevildi.

Danilo Zanna kimdir? Danilo Şef nereli?



Acun Ilıcalı bellerine tenekeyi bağladı Masterchef'ten el salladı! Somer Şef ve Mehmet Şef için yolun sonu! Danilo Zanna ikisini de yedi





Tabi Danilo Zanna şu an ki şöhretini eski eşi Tuğçe Demirbilek’e borçlu. Bir Türkiye ziyareti sonrasında tanıştığı Tuğçe Demirbilek’e aşık olan ve 2012 yılında evlenip Türkiye’ye yerleşen Danilo Zanna ardından Zahide Yetiş’in programına çıkmaya başlayınca önü engellenemez bir yükselişe geçti kariyerinde. Şimdi de tüm Türkiye onu tanıyor. 
Ancak geçtiğimiz aylarda Tuğçe Demirbilek ile aldığı boşanma kararı ile şaşırttı herkesi. Sosyal medyada her seferinde Tuğçe Demirbilek’e olan aşkını dile getiren Danilo Zanna’nın aldığı bu boşanma kararı herkesi şaşırtırken, altında yatan sebep merak konusuydu. O dönem ortaya atılan bir iddia ise herkesi şaşkına çevirmişti. Bu iddiaya göre Danilo Zanna, Masterchef yarışmacılarından biri olan Pelin Zaman’a kalbini kaptırmıştı ve bu yüzden boşanmıştı. Ancak bu iddialara her iki taraftan da ne doğrulandı ne de yalanlandı. 



Çiftin boşanması ise hayli olaylı oldu. Birbirlerini yeri geldiğinde haysiyetsiz yaşam sürmekle, yeri geldiğinde paracı olmakla suçladılar. Ancak sonunda ortak velayetle boşandılar. Boşanma sonrasında Danilo Zanna hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam ederken, Tuğçe Demirbilek zaman zaman imalı paylaşımlarla kafaları karıştırıyor.


 

YENİ SEVGİLİSİ ESKİ EŞİNİN AYNISI


Geçtiğimiz günlerde 40.yaşını kutlayan Danilo Zanna’nın doğum günü partisinde yeni aşkı ortaya çıktı. Danilo Zanna’nın yeni sevgilisi Eda Alkaya’nın, Zanna’nın eski eşi Tuğçe Demirbilek’e benzerliği sosyal medyada tartışma konusuyken, çift aşklarını doludizgin yaşıyor. Zanna’nın, yeni aşkı Eda Alkaya’yı, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Survivor 2022 All-star için Dominik Cumhuriyet’ine götürdüğü ortaya çıktı. Yazılımcı sevgilisi Eda Alkaya’yı, Acun Ilıcalı’yla da tanıştırdığı gelen bilgiler arasında.