Eski aşıklar O Ses Yılbaşı'nda bir araya geliyor!

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bir ayrılık yaşayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz O Ses Yılbaşı'nda bir araya geliyor!

Reklam
Reklam

O Ses Yılbaşı bu sene yine çok konuşulacak. Bomba gibi isimler programda olacak. O Ses Yılbaşı’nı çekimlerinin hafta sonu yapılması planlanıyor.

Yarışmada hangi ünlü isimler var?

O Ses Yılbaşı programına bu yıl katılacak isimler arasında;  Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin, Hazal Subaşı, Eser ve Berfu Yenenler, Cemal Can, Danla Biliç, Aslıhan Malbora ve Ayça Ayça Ayşin Turan’ın katılacağı biliniyor. Bu isimlerin arasında Cemre Baysel’in geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız ayrıldığı eski sevgilisi Aytaç Şaşmaz da yer alıyor.

Rol arkadaşıyla yarışacak

Yarışmaya dahil olan Aytaç Şaşmaz’ın, Darmaduman dizisindeki rol arkadaşı Aslıhan Malbora ile yarışacağı öğrenildi. Yarışmada eski sevgililer pişti olacak!

Murat Boz’la aşk mı yaşadılar!

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelen Ayça Ayşin Turan da O Ses Türkiye’de! Bu yıl yarışmacıların söylediklerinden çok yaptığı davranışlar merak edilecek gibi görünüyor. Bomba gibi bir Yılbaşı Özel programı seyirciyi bekliyor!