Eski eş dehşet saçtı

TAKİP ET

Antalya'nın ziyaret ettiği eski eşi ile tartışan koca eski eşini ve kayınbiraderlerine kurşun yağdırdı. İki çocuk annesi genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde gerçekleşen korkunç olayda  Çıplaklı Mahallesinde eski eşin yaşadığı eve gelen eski koca Mehmet A. eski eşi Hayriye Alkutay ile tartışmaya başladı. Sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Eski eş Mehmet A. yanında getirdiği tabancayla eski eşine ve 2 kayınbiraderine kurşun yağdırdı. Olayın ihbar edilmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.Olayda 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hayriye Alkutay’ın hayatını kaybederken erkek kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay’ın ise yaralandığı öğrenildi.

“CİĞERLERİMİ YAKTI”
Eski eş M.A. suç aleti silahıyla birlikte polis tarafından kısa sürede yakalandı. Mehmet A.’nın bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.Polis olay yerinde uzun süre delil çalışması yaparken talihsiz kadının cenazesi olay yeri ekiplerinin çalışması ardından Anatlay Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından dışarı çıkılan anne Keziban Alkutay güçlükle ayakta durdu. Annenin, “Yandım ben. Ciğerlerimi yaktı. O delikten çıkmasın. Çıkarmasınlar" sözleri yürekleri dağladı.

 

Antalya Cinayet