Eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü tutuklandı!

TAKİP ET

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda yeni gelişmeler yaşandı. 10 aylık teknik takip sonucunda demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren 3 ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü tutuklandı.

Reklam
Reklam

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen ‘Demir Yumruk’ operasyonunda yeni gelişmeler yaşandı. 10 aylık teknik takip sonucunda demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren 3 ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen ‘Demir Yumruk’ operasyonunda Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü tutuklandı. Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hulusi Belgü’nün operasyon kapsamında tutuklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Bugün adliyeye sevkleri gerçekleştirilen 42 şüpheliden 17’si tutuklama, 25’i ise adli kontrol şartıyla Cumhuriyet Savcısı tarafından  sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. İşte Demir Yumruk operasyonunun detayları ve tüm merak edilenler…

Ankara Emniyeti’nden Demir Yumruk Operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 10 aydır süren teknik ve fiziki takip sonucu demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren 3 ayrı suç örgütüne yönelik Demir Yumruk operasyonu düzenledi. Bugün operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 42 şüpheliden 17’si tutuklama, 25’i ise adli kontrol şartıyla Cumhuriyet Savcısı tarafından sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. 

Hulusi Belgü Tutuklandı

Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü’nün de operasyon kapsamında tutuklandığı bilgisine ulaşıldı. Cumhuriyet Savcısı tarafından sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden Mustafa Kırsaç, Hüseyin Eryılmaz, Soner Eryılmaz, Reşat Somtaş, kamu kuruluşlarının zararına dolandırıcılık ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarından, Ahmet Nayansak, Ahmet Kurtuluş, İhsan Göymen, Hulusi Belgü, Yılmaz Altunbudak ve Muzaffer İzgi ise kamu kuruluşlarının zararına dolandırıcılık ile suç işlemek amacıyla örgüte üye olmak suçlarından tutuklandı. 

32 Şüpheli Adli Kontrol Şartıyla Serbest

32 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Söz konusu operasyon kapsamında daha önce de aralarında Erol Evcil’in de bulunduğu 5 kişi hakkında tutuklama kararı verilmişti. Son verilen tutuklama kararları ile tutuklu sayısı 15’e yükseldi.