Eski kız arkadaşının yüzüne kızgın yağ fırlatan cani kısa sürede tahliye oldu

TAKİP ET

Hatay'da eski kız arkadaşının yüzüne kızgın yağ atarak ağır yaralayan cani erkek arkadaş 3 ay dolmadan hapishaneden tahliye edildi.

Reklam
Reklam

Hatay’da gerçekleşen olayda eski kız arkadaşının yüzüne kızgın yağ döken cani kişi 3 ay dolmadan tahliye edildi.1 sene önce 37 yaşındaki eski kız arkadaşı G.Ç.T’yi yüzüne kızgın yağ dökerek yaralan ve tutuklu olarak yargılanan 34 yaşındaki sanık Mustafa Resul E. İskenderun 4. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Katıldığı duruşma salonunda tarafların avukatları hazır bulunurken gerçekleşen duruşmada sanığın ifadesi alındı. Mahkeme hakimi, sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi G.Ç.T'nin avukatı Mehtap Sert, müvekkiline yapılan eylemlerle ilgili sanık hakkında "eziyet" suçlamasıyla dava açıldığını söyledi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN YÜZÜNE KIZGIN YAĞ ATAN CANİ TAHLİYE EDİLDİ
3 ay tutuklu hali devam eden ve sonrasında tahliye edilen sanık hakkında açıklamalarda bulunan G.Ç.T'nin avukatı Mehtap Sert, "Yargılama bitmedi, devam ediyor. Sadece tahliye oldu. Adli Tıp Kurumundan kati rapor bekleniyor. Ayrıca savcılık 'nitelikli istismar' suçundan dolayı kadının beyanından farklı bir delil olmadığı için takipsizlik vermişti, ona da itiraz ettik. Onunla ilgili de 'nitelikli istismar' suçundan da dava açılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Hatay Tutuklama