Eski yenge Chloe aşka geldi sevgilisini öpücük yağmuruna tuttu! Serdar bunu görmesin

TAKİP ET

Serdar Ortaç ile olan evliliği 2019 yılında noktalayan ve ülkesine geri dönen Chloe Loughnan yeni aşka yelken açtı. Yeni sevgilisi ile olan görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan eski yenge adeta sevgilisini öpücük yağmuruna tuttu.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2019 yılında Boşanan ve nafaka yüzünden de sık sık gündeme gelen Chloe Loughnan sosyal medya hesabından yaptığı Cesur paylaşımlarla beğeni toplamaya devam ediyor. Şu sıralar yeni bir aşka Yelken açtığı öğrenilen Chloe Loughnan, Sevgilisi ile olan ateşli öpüşmesini de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Kalp emojisi ile paylaştı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Geçtiğimiz günlerde tatil pozları ile Magazin basınında Bir Hayli konuşulmuştu. Bu defa da yeni aşkı ile gündeme gelen güzel manken, Henüz kimliği bilinmeyen sevgilisiyle öpüştüğünü anları sosyal medya hesabından paylaştı. Serdar Ortaç'tan Boşandıktan sonra adı birçok kişiyle Aşk dedikodusuna karışan Ancak bu konuda hiçbir şekilde açıklama yapmayan güzel modelin yeni sevgilisini kalp emojisiyle paylaştığı görüldü.

Serdar bunu görmesin

Instagram hesabımda çok sayıda takipçi bulunan Chloe Loughnan, sosyal medya hesabından Yaptığı paylaşımları Yoruma da Açık bırakıyor. Çok sayıda Türk takipçi de bulunan İrlandalı modelin Sevgilisi ile olan son paylaşımına da birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları Serdar Ortaç için dua ederken bu paylaşımları görürse kalp krizi geçirir dedi.