Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara mı dönüyor. Oktay Kaynarca hayranları sevindirecek müjdeli haberi verdi.

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Etiler'de bir mekan çıkışı gazetecilere konuştu. Oktay Kaynarca, başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden ekranlara döneceği iddialarını yanıt verdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara dönüyor mu? İşte merak edilen sorunun cevabı haberimizde…

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sevilen oyuncusu Oktay Kaynarca, dizi hakkında merak edilen soruya yanıt verdi. Yönetmenliğini Onur Tan'ın, senaristliğini Bahadır Özdener'in, yapımcılığını BVB Yapım'ın üstlendiği dizinin yeni sezonu yapım şirketi ve kanal arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal edilmiş ve çekilen 200. bölüm yayınlanmamıştı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara dönüyor mu? İşte merak edilen sorunun cevabı haberimizde…

OKTAY KAYNARCA İDDİALARA YANIT VERDİ
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden ekranlara döneceği hakkında muhabirlerin yönelttiği soruya cevap veren Kaynarca, "Benim haberim yok. Bu projenin içerisinde yokum artık." açıklamasında bulundu. 
Ekranlara gelecek yeni projesinin haberini veren ünlü oyuncu, dizinin TV'de olacağını, yapımcılığını da kendisinin üstleneceğinin haberini verdi. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu yapım şirketi ve kanal arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal edilmiş bu durum hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Daha sonra dizinin farklı bir isimle dijital platformlarda yayınlanacağı ve bu hamleye karşı ATV'nin hukuksal süreç başlattığı öne sürülmüştü.


Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeniden çekileceği iddialarıyla ilgili yöneltilen soruya "Benim haberim yok. Bu projenin içerisinde yokum artık" yanıtını verdi.

YENİ PROJESİNİ MÜJDELEDİ
Kaynarca hayranlarına müjdeli haberi şu sözlerle verdi: "Yeni bir projem var. TV'de olacak. Hatta yapımcılığını ben üstleneceğim. Şimdilik bu kadar bilgi yeterli" 

NE OLMUŞTU?
ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bittiğini açıklamıştı. Yönetmenliğini Onur Tan'ın, senaristliğini Bahadır Özdener'in, yapımcılığını BVB Yapım'ın üstlendiği dizinin yeni sezonu yapım şirketi ve kanal arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal edilmiş ve çekilen 200. bölüm yayınlanmamıştı. Tanıtımları yapılmasına rağmen yayınlanmayan dizinin hayranları ise sosyal medyadan durumu tepki göstermişti. EDHO'nun yapımcıları ile ATV kanal yönetimi arasında sıkıntılar olduğu iddia edilmişti. Oktay Kaynarca'nın paylaşımı söylentileri doğruladı. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara dönüyor Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara dönüyor mu oktay kaynarca oktay kaynarca yeni dizi oktay kaynarca müjdeli haberi verdi