Esnaflara özel ücretsiz Pos cihazı veren bankalar hangileri?

TAKİP ET

İşletmeler için ücretsiz olarak POS cihazları veren bankalar hangileri? POS cihazlarını ücretsiz olarak bankadan temin edebilmek için şartlar nelerdir? Soruları merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda.

Reklam
Reklam

Kredi kartlarının sağladığı ödeme kolaylıkları sayesinde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kampanyalar ve her bireyin kullandığı çeşitli kredi kartı hakları nedeniyle her vatandaş, bankanın alışveriş yapmak için kullandığı bankaya ait bir pos cihazından ödeme almak istemektedir. Bu arada işletmeler, yazarkasa sunan bankalara yöneliyor. Bir bankadan POS cihazı nasıl alınır, hangi bankanın tercih edildiğini merak edilmeye başlandı. Bankada POS makinesinin daha uygun olduğu Halkbank Yazar Kasa POS kampanyaları ile Vakıfbank yazarkasalarının POS fiyatları araştırılmaya başlandı.

Ücretsiz POS cihazı veren bankalar hangileridir?

Küçük işletmeler ve KOBİ'ler ödeme alırken pos ve yazarkasa işlemler arasında ayrım yapmak istemiyorlar. Bu nedenle son teknoloji ile donatılmış ve bu hizmeti verebilmek için üretilmiş cihazlar tercih edilmelidir. İşletme sahipleri, e-ticaret siteleri de dahil olmak üzere en uygun ve ücretsiz POS cihazlarının işletmelerinde olmasını isterler.

İşletmenin talebi üzerine cihazı ücretsiz sağlayan bankalar;

Akbank

Denizbank

Vakıfbank

Türkiye Halk Bankası

Yukarıda listelenen bankalar POS ücreti almaz. Ancak, bankalardaki koşullar zamanla değişebilir. Bu durum, işyerlerinde cirodaki aylık / yıllık düşüşlerden büyük ölçüde etkilenmektedir.

Bankadan POS cihazı nasıl alınır?

POS cihazı satın alabileceğiniz birçok platform bulunmaktadır. Yazarkasa satan firmalardan, kullanılmış kasa ve anlaşmalı banka satış platformlarından şahsen veya online başvuru yaparak yazarkasa satın alabilirsiniz.

Hangi bankanın POS cihazları daha avantajlı 2022

POS cihazı satın almadan önce her bankanın POS cihazını kontrol etmek en iyisidir. Kendinize ve müşterilerinize sunabileceğiniz fırsatlar bu noktada çok önemlidir. Çeşitli kampanyalar ile müşteri tabanı oluşturarak satışlarınızı artırabilirsiniz. Eski yazarkasalarını değiştirir değiştirmez ücreti ödeyeceklerini düşünen işletmelerin ücret ödemesi gerekmiyor. Aylık ve yıllık cirolarına göre ödeyecekleri küçük bir komisyonla yeni bir yazar kasaya sahip olabilirler. Bunu tercih ettiğiniz tüm tezgahlarda yeni bir kasa tipi satın alarak yapabilirsiniz. Çünkü işinizde tüm olanaklara sahip olmak her zaman iyi olacaktır.

Tercih edilen bankalar;

Pek çok avantajı sayesinde İş Bankası üyesi firmalar ve müşteriler istedikleri zaman kullanabilmektedirler.

Ziraat Bankası, geniş ürün yelpazesi sayesinde her işletmenin ihtiyacı olan özel çözümler sunmaktadır.

TEB Para Birimi, pos seçeneği ile her kart ve para birimine uygun hizmetler sunmaktadır.

Halkbank kriterlerini karşılayan tüm satıcılar POS cihazını kullanabilir.

Akbank, adres teslim cihazı düşünen tüm firmaların tercihlerinden biridir.

Denizbank POS uygulaması ile nerede olursanız olun tek dokunuşla POS işlemi yapabilirsiniz.

Yapı ve Kredi Bankası, belirli harcama tutarları için taksit imkanı sunmaktadır.

Vakıfbank plus taksit ve vade seçenekleri mevcuttur.

Aylık kampanyaları ve kartlara verdikleri bonus puanlar için e-ticaret sitelerini aktif olarak kullanan müşteri tercihi banka ve kişilerdir.

Yazarkasa Pos cihazı veren bankalar 2022

Bankalar, bankalardaki şartlara adapte olmuş tüm işletme sahiplerine POS cihazları sunmaktadır. Tüccarlar tarafından şartlar yerine getirildikten sonra cihazlar işletmelere kurulur. Bazı bankalar ücretlendirme komisyonu olmayan cihazlar kurarken, bazı bankalar belirli aralıklarla komisyon almaktadır. Komisyon alan ve almayan bankalar aşağıda listelenmiştir.

Yapı ve Kredi Bankası, belirli bir tarihte yapılan işlemler için 1.500 ve üzeri Komisyon almaktadır.

Akbank, firmalara ciro büyüklüğüne göre kampanyalar sunmaktadır.

TEB'in ciro limiti 100.000 TL'dir.

İş Bankası, şirketlerle anlaşmaya varılan aylık ciro üzerinden komisyon almaktadır.

Vakıfbank, üye işleri için dönemsel kampanyalar düzenlemektedir.

Türkiye Halk Bankası'na göre, bunlar ciro konusunda ölçülü komisyonlar.

Denizbank K: Görev oranları şirketin aylık gelirine göre değişiyor.

Ziraat Bankası Aktif paketleri kapsamında sabit ücret ödenerek işlemler komisyonsuz hale getirilmektedir.

Garanti Bankası, eski yazar kasa sahiplerinin, finansal hafızaları dolana kadar EFT-POS'u serbest protokol bağlantısı ile kullanmalarına olanak sağlıyor.

Bu bankaların sundukları ortak pos sistemi ile birlikte kullanabilmesiyle birçok avantaj sunmaktadır.

Mobil POS cihazı veren bankalar

GFKS teknolojisiyle çalışan mobil POS cihazlarında teslim alma seçenekleri ile kapıda ödeme imkanı sağlayarak, ürününüz teslim edilirken kuryelerinizin teslim almasını sağlayabilirsiniz. Tüm operatörler mutabık kaldığı için QR Pos kullanarak mobil satış yapabilir, mobil POS taşımak istemiyorsanız yazar kasa cihazı kullanmanıza gerek yoksa QR POS başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu imkânı sunan İşbank Maximum çalışma alanı uygulamasına giriş yaparak, ana sayfada QR bölümlü satış ekranı açabilirsiniz. QR kod sisteminin kusursuz olmasının nedeni, her işleme özel QR kodları atamasıdır.

Halkbank yazarkasa POS kampanyaları

Halkbank, nakit ve POS işlemlerini eşzamanlı olarak kaydeden yeni nesil ödeme kayıt şirketlerinden Infoteks-fusion 410G POS'u şirketlere sunuyor. Bu sayede POS firmaları müşterilerine hem yurt dışında hem de yurt dışında sınırsız hizmet vermektedir. Aynı zamanda size POS cihazlarının avantajlarından yararlanma fırsatı verir. Halkbank POS cihazları ve kampanyaları;

İntenet üzerinden sanal olarak ürün ve hizmet satanlara tek seferlik ödeme ve taksit imkanı sunar.

Web sitesi olmayan veya bu web sitesi üzerinden doğrudan kart müşterisine ürün ve hizmet satmayan firmaların size yaptıkları alışverişleri anlatmalarını sağlayan POS cihazıdır.

IP (ADSL), büyük pazarlar gibi işyerlerinde çok yüksek ciro ile faaliyet gösteren işletmeler için telefon hattı kullanmadan açık ağlar üzerinden online işlem sağlayan bir POS cihazıdır.

Hekim Bu, serbest meslek sahipleri için tasarlanmış bir cihazdır.

Mail-Order, dünyanın her yerinden telefon, faks ve posta yoluyla sipariş veren müşterilerin hizmetleri kullanmalarına yardımcı olan bir cihazdır.

Yazar kasalar, yeni nesil ödeme kayıt cihazlarıdır.

Toptan satış yapan çoğu KOBİ tüccarı, satış fiyatlarını bayi veya bayi olmayan şahıs ve firmalara tahsil etmektedir.

Standart Firmalar tarafından kredi veya banka kartı ile satılan ürünlerin ücretlendirilmesi için kullanılır.

Vakıfbank yazarkasa POS fiyatları

Vakıfbank cihazları 2000-3000 TL ücret karşılığında müşterilerine sunmaktadır. Hatta bu cihazların kullanıcılara ve işletmelere sunduğu özelliklerle tarımsal POS içerir. Mobil cihazlar, POS IP / ADSL cihazı, sabit cihaz ve POS cihazı sunar.

Vakıfbank POS makineleri;

Hugin VX675 ECR

INGENİCO İWE 280

Profilo Verifone VX 680-E1

Beko 220 TR/300 TR

Informatık ınpos M120

Mıkrosaray Pıdıon mt 360

Infoteks/ Fusıon 410-G

Vera Delta

Bu cihazlar peşin ödeme ve taksit seçenekleri sunmaktadır.

Denizbank yazarkasa POS kampanyaları

Nakit alımlarla ilgili zorluklardan kaçınmak için müşterilerine kendi ürettikleri cihazlarla çeşitli kampanyalar sunmaktadır. Revenue Office seri numarası 70'e göre hafızası dolu ve boş alan olmadan ödeme kaydedici cihazlar için yeni mali hafıza açılmadığından. Profilo, Vera Delta, Hugin, Ingenico, Beko 300 TR, Beko 220 TR ve Olivetti MX915, Denizbank POS uygulamaları ile genişletilebilir.

Yazar Kasa ve POS Cihazlarında Ciro İhlal Bedeli Ne Kadar?

İşyerlerinin belirli miktarlarda vermiş oldukları taahhütler karşılığında POS cihazlarından para transferi yapmamaları ve POS cihazlarının düzensiz kullanıldığı durumlarda aylık ihlal ücreti ödemeleri zorunludur. Ödeme yükümlülüğü bulunan cihazlarda ay içinde yapılan işlemlere ve nakit akışlarına bağlı olarak sürekli değişmektedir.

Vera ve Delta Pluss ile Infoteks ve Fusıons 410 G marka ve modelleri için;

Aylık 4.000-5.399 TL aralığında 20 TL

2000-4000 TL'nin altındaki dönüşümler için 40 TL

0-2.000 TL altındaki nakit akışlarında 60 TL ihmal ücreti alınır.

Vera & Delta markası ve modeli için;

Aylık 0-1.999 TL için 50 TL

35 TL 2000-2999 TL

3.000-3499 TL için 15 TL ihlali durumunda ücret alınır.

Tüm yazarkasa POS makineleri için tercih ettiğiniz banka ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Pos cihazı veren bankalar