Esra Erol canlı yayında çılgına döndü! Stüdyodaki konuğa ateş püskürdü

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, bugün canlı yayında zor anlar yaşadı. Esra Erol, günün ilk konusu olan Hülya ve Ferdi olayında tarafların arasında başlayan kavgaya müdahale etmekte bir hayli zorlandı. Ferdi'nin konuşmaları karşısında çılgına dönen Esra Erol, 'Benim asabımı bozma' diyerek sert çıktı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programındaki olaylar ve konuklar izleyenler tarafından da yakından takip ediliyor. Her geçen gün farklı bir skandal olay programa konu oluyor. Geçtiğimiz günlerde programa katılan Ferdi, eşi Hülya’nın evi terk ettiğini söylemişti. Esra Erol’un programda konuyu işlemeye başlamasıyla beraber Hülya’nın bulunması da uzun sürmedi. Hülya, bugün Esra Erol’da canlı yayınına gelerek eşi ile yüzleşti.
 

Ferdi barışmak istedi

Esra Erol’da 22 Haziran 2022 yeni bölümde Ferdi ve Hülya arasındaki tartışmalar programa damga vurdu. Ferdi, her şeye rağmen karısını çok sevdiğini ve barışmak istediğini söyledi. Ferdi’nin kendisini çok sıktığını ve baskı uyguladığını söyleyen Hülya ise bu teklifi kabul etmedi. O sırada Ferdi’nin babası da telefonla canlı yayına bağlanarak gelininden oğluna bir şans daha vermesini istedi. Ancak Hülya yine ikna olmadı ve artık bu işin kesin olarak bittiğini söyledi.

Ferdi’nin sözleri Esra Erol’u çileden çıkardı

Bu sırada Hülya’nın babası Mehmet Bey de stüdyoya geldi. Kızının arkasında olduğunu ve kocasına geri dönmesini istemediğini söyleyen Mehmet Bey, kızının tek hatasının Ferdi’yi sevmek olduğunu söyledi. Bu sözler üzerine çileden çıkan Ferdi, eşi ve kayınpederine ağza alınmayacak hakaretler etti. Bu sözler üzerine Esra Erol’da çıldırdı. Biraz önce Ferdi’nin eşinden bir şans istediğini ve barışmak için yalvardığını hatırlatan Esra Erol, barışınca Hülya’ya bir şey yapmasından endişe duyduğunu dile getirdi. Hülya ise eşine asla geri dönmek istemediğini ve affetmeyeceğini dile getirince Ferdi yeniden hakaretlerine devam etti.