Esra Erol canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 35 yıllık hasret ağlattı

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Duran ve Seydi Kardeşler 35 yıldır görmedikleri annelerini arıyordu. Anne Fatma Hanım bulundu. 35 yıllık Hasretin sona erdiği dakikalarda gözyaşları sel oldu.

Reklam
Reklam

ATV'de ünlü sunucu Esra Erol'un sunumu ile ekranlara gelen Esra Erol'da programında Duran ve Seydi Kardeşler 35 yıldır görmedikleri annelerini bulmak için yardım istedi. İki kardeşin anne özlemi ekran başında izleyenlerle birlikte ünlü sunucu Esra Erol'u da gözyaşlarına boğdu. 35 yıldır ortada olmayan Fatma Hanım Esra Erol ve ekibi tarafından sadece dakikalar içinde bulundu. İki kardeşin anneleri ile kavuşma anları ise herkesi ağlattı.

ATV’de yayınlanan Esra Erol'da programında gündeme gelen hikayeler her gün şaşırtmaya devam ediyor. Bu defa ise herkese derinden etkileyen bir olay konu alındı. Esra Erol'un programına katılan Duran ve sevdiği isimli iki kardeş 35 yıldan bu yana görmedikleri annelerini bulmak için yardım istedi. 35 yıllarının ardından sadece dakikalar içinde Fatma Hanım bulundu. Annenin stüdyoya gelmesi ve iki çocuğu ile kavuşması Hem Esra Erol'u hem de ekran başında izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

35 yıllık Özlem sona erdi

Duran ve Seydi Kardeş Esra Erol'un kapısını çalarak 35 yıl önce ortadan kaybolan annelerinin bulunmasını istedi. Anne Fatma Hanım'ın küçükken çocuklarını terk ettiği öğrenilirken sadece dakikalar içinde Esra Erol ve ekibi tarafından bulundu. Hemen ertesi gün stüdyoya gelen Fatma Hanım'ın çocukları ile kavuştu.

Gözyaşları sel oldu

Anne Fatma hanımı bekleyen sadece Duran ve Seydi değildi. Aynı zamanda diğer Kardeşler de stüdyoya geldi. Fatma hanımı sadece çocukları ile değil kendi ailesiyle de 35 yıldan bu yana iletişim kurmadığı ortaya çıktı. Fatma Hanım'ın kardeşleri de telefonla canlı yayına bağlanarak kavuşmak istediklerini söyledi. Stüdyodaki kavuşma anları ise Esra Erol'u hüngür hüngür ağlattı.